PAKLENE ULICE VRANJA: Filipa Filipovića

Velika udarna rupa u ulici Filipa Filipovića u Vranju, kod Visoke škole primenjenih strukovnih studija, predstavlja opasnost i za pešake i za vozila koja prolaze ovom ulicom, uverile su se InfoVranjske na "licu mesta", a na poziv nezadovoljnih građana!

- Radi se o rupi oblika nepravilne elipse, dužine skoro pola metra, najveće širine do 30 centimetara i što je najopasnije, duboke 40 centimetara, ogromna opasnost za vozila i pešake -, upozoravaju nezadovoljni građani koji žive u tom delu Vranja.

Građani ukazuju na posebnu opasnost za pešake kada se u noćnim satima kreću ovom ulicom.

- Dve ulične svetiljke mesecima ne rade, pa je baš kod ove opasne rupe u noćnim satima mrkli mrak, te čovek može lako da se polomi ili prođe i sa najtežim posledicama, zato očekujemo da nadležni intervenišu, u prvom redu "Vodovod" u čijoj je nadležnosti održavanje lokalnih puteva i gradskih ulica -, ističu nezadovoljni žitelji koji žive kod Više škole.

Građani na kraju poručuju - da se nadaju da niko neće doživeti nezgodu na ovom mestu opasnog življenja, sve dok se nadležni ne smiluju i "zakrpe" ulicu Filipa Filipovića koja predstavlja pretnju svima koji tu prolaze!

Komentari

Dokle više šminkanje mrtvaca? Krpe 30 godina,skraćuju i sužavaju ulice, da više liče na biciklističke staze ali zato obeležavaju parking mesta i menjaju namene ulice samo da nam uvale još koji namet.Kao da živimo u Siriji a ne u Srbiji.Ili čekaju izbornu kupovinu glasova? Asfaltirane ulice su nam sa veoma kratkim rokom trajanja jer ih rade nestručno i gledaju šta mogu da drpnu.Prioritet su ulice u kojima žive politički establišment jer na njihovim cipelama ne sme da ima blata.Mada i ne žalim narod,glasali ste , nosite kaljače i sadite sveće u rupama.

E pa napredno stvarno, a vi ponovo za Njega...

Najnovije vesti

Surdulica: Radnik upalio motore »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika započeli su pripreme za naredni šampionat u petak 3. jula, prozivkom koju je i...
ZutoCvece