PAKAO ZELENGORSKE: Kako li gradonačelnik STIGNE DO KUĆE? (FOTO, VIDEO)

Na poziv čitaoca portala Info Vranjske novinari redakcije bili su da snime situaciju u ulici Zelengorskoj, u gornjem delu Vranja.

Kako tamo oni zaduženi za zimsko održavanje ulica nisu ni priviliri, narod se snašao kako je mogao, po snegu i ledu posipajući pepeo i trinu.

Prema Ćoški je nemoguće proći već od ulice 25. maja, u kojoj se nalazi ordinacija "Medika", zbog njene strmine i nebrige lokalne vlasti, ali je ulica koja vodi baš prema izletištu Ćoška, reklo bi se, opasna po život.

Sve počinje, naravno, od ulice Zelengorske. Grad je osmišljen tako da su ulice pored Parka, pa pored Pozorišta, pa preko Karingotnke i Doktora Kopše u naselju Tulbe sve do Zelegorske paralelne.

Vlast održava eventualno do parka, dalje od toga je nedohvatno za silne milione koliko se odvaja za zimsko održavanje, pa je i Zelengorska, naročito u delu prema manastiru "Sveti Nikola" praktično opasna po život.

Najsmešnije je što se u ovaj deo grada skoro doselio gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Kada jedan tako važan čovek ne može da natera nadležne, skupo plaćene, da mu rasčiste put do kuće, šta je ostalo za obične građane?

A sneg, kao za inat, i dalje pada.

SSB

Komentari

Poći od Asinhrona ka izletištu Ćoška, ulicom Ćoška kada padne sneg i zaledi je prava nemoguća misija.Gledao sam svojim očima kako vozila lete odozgo ka Zelengorskoj ulici i zakucavaju se u garažu od Asinhrona.To se lično desilo i meni jedne zime, jer tu ulicu niko i ne čisti.Kao da tamo žive pingvini i Eskimi, a njima da ne treba očistiti sneg i led sa puta.Isto je i sa Zelengorskom kad zaledi, pa treba krenuti na dole prema Internoj Mediki ili prema ATD.Nismo mi dorasli ni za Albaniju, a kamo li za EU.Što bi rekao Šojić, neće da može za ovaj nerad u EU.

Najnovije vesti

ZutoCvece