PAHOMIJE SMENIO one koji traže NJEGOV ODLAZAK

Stojan Stevanović, dugogodišnji predsednik Crkvenog odbora Crkvene opštine Klinovac, opština Bujanovac, smenjen je sa te dužnosti u utorak, 31. jula.

Zanimljivo je da je Stevanović smenjen samo 24 sata pošto je medijima uputio poziv za pres konferenciju, na kojoj će, sa više članova Crkvenog odbora, pokrenuti pitanje o raščinjenju i uklanjanju vladike Pahomija iz Eparhije vranjske.

Odluku Eparhijskog upravnog odbora o ekspresnoj smeni, potpisao je vladika vranjski Pahomije, potvrdio je Stevanović za Info Vranjske.

- Odluku su mi, u utorak popodne, na kućnu adresu, doneli i lično uručili dvojica Pahomijevih kurira, od kojih je jedan blagajnik Crkvenog odbora u Klinovcu - kaže Stevanović.

On je dugogodišnji predsednik Crkvenog odbora, ugledan domaćin i pokretač mnogobrojnih dobrotvornih akcija i inicijativa u selu Klinovac.

Pres konferencija o pokretanju inicijative o raščinjenju i uklanjanju vladike Pahomija iz Vranjske eparhije, zakazana je za sredu, 1. avgust.

U pozivu upućenom svim medijima u Pčinjskom okrugu, kaže se da je „vladika Pahomije, svojim činjenjem i nečinjenjem (tiranija nad vernicima, malverzacije sa novcem, pedofilija, jeres, satanizam…) doveo ovdašnju Eparhiju na rub nezapamćene sramote“.

R. Irić

Komentari

Sta ste drugo ocekivali od mafijasa? SPC odavno nje crkva, vec profitna organizacija koja ne bira sredstva da dodje do novca, krseci zakone i ne placajuci porez. Kao Kapone nekada davno. A Pahomije je samo jedan od mnogih koje SPC stiti jer donosi dobru zaradu. E sad vi vernici pamet u glavu, kome odvodite svoju decu i koga pozivate u svoj dom.

Pahomije doveo pola bosne u eparhiju vranjsku

Ljudi daj konacno da najurimo ovog gada pa valjda ima kog da postavimo iz Vranja ili Juga Srbije

Ma, za ovog pedofila samo je jedan način obračuna!

Stojan je jedan divan čovek, čuvar vranjske pesme i kulturne baštine! Zaista mi je žao što mu se ovo dešava. Na ovakvim primerima vidimo koliko smo dotakli dno! Kako mi je samo mrsko sopstvenog grada i sopstvene zemlje. Ove poslednje godine u zemlji nam Srbiji su postale nepodnošljive za život, vlast i bezzakonje su uzeli velikog maha! Na kraju za neku deceniju neće ni morati da brane Vranje, neće imati koga da brane jer odavde će se svi iseliti a ovi ostali pomreti od kancera. Ja svoju decu ovde sigurno necu držati! Najgori smo

Brat Stojan je cestit covek, svi smo uz tebe, a Bog je najveci

Ljudi, samo složno protiv bosanskog klana. Imamo mi učene sveštenike za vladike.

ova Srbija je zrela za čišćenje,na svim nivoima i u svim sferama...ili da sačekamo ponovni dolazak Isusa Hrista

Najnovije vesti

Boske zaposlio suprugu u NBS »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, zaposlio je svoju...
ZutoCvece