PAŽNJA, Gnjilanska OPASNA po život!

Stanovnici ulice Gnjilanske, odmah pored groblja pa sve do naselja Šapranački rid, muku ovih dana muče sa snegom.

Sudeći prema fotografijama koje su poslali, ovde nadležni ne samo da ne svraćaju i ne rade svoj posao, nego izgleda i ne znaju gde je ova ulice.

Opisujući situaciju, građani kažu da „kola ne mogu ni napred ni nazad, a pritom se deca sankaju“...

- Denzi, šefe, daj nalog „Sabi Belči da pospe Gnjilansku rizlom kod mosta u Šaprance, ima uspon koji je zaleđen, prolaze deca i stari, nemaju gde da se sklone, daj da uradimo nešto preventivno - piše jedan od čitalaca našeg portala.

On opisuje situciju - Gnjilanska je bila zaleđena, kaže, u tri navrata, „kao staklo“, a niko nije bacao ni rizlu ni so, „nas šestorica smo konopcima vukli zaleđeni Yugo“...

- Niko ništa od nadležnih institucija, grad Vranje ni firma koja je dobila na tenderu ništa nisu preduzeli! Obavestite javnost na korupciju i mito u održavanju, ovo je mali primer, kako li je na ostalim ulicama u gradu - pita se na kraju naš čitalac.

Komentari

Taj Denzi, Djosa i ostala bagra naprednjacka nece jos dugo. Da ne slusamo vise bajke od vodju njihovog, strani faktor, destabilizacija "uspesne Srbije " i ostale gluposti. Rizlu i so da bacite na ulicu i posle metlom da pometete ne znate. Samo vas pljacka zanima. Necete jos dugo lopovska bando!!!

Ulica je vrlo opasna i u letnjim mesecima, nepregledna, bez trotoara, a njome jure kao po magistralnom putu, pogotovu taksiste, ne retko se desavaju i udesi bas kod mosta, zbog nepreglednosti.. Ulica je inace bas dugacka, krece od Misarske do Ratka Pavlovica. Spada u prvu zonu.

Al taksistai hvala bogu prave najmanjeprekrsaja a vi sto ste stalno pod nervozom, alkoholom i drugim sresrtvimaBog da nas sacuva od vas

Najnovije vesti

ZutoCvece