Pčinjski okrug: Od 33 uzorka SAMO JEDAN POZITIVAN

Epidemiološka situacija na području Pčinjskog okruga je u fazi smirivanja, jer je od 33 testirana uzorka, jedno lice pozitivno na COVID 19, saopštili su predstavnici Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

ZZJZ je istovremeno obavestio javnost da već tri nedelje nema novoobolelih od virusa korona na područjima opština Bosilegrad, Surdulica, Vladičin Han i Trgovište.

Sporadičnih slučajeva bilo je u Vranju i Bujanovcu, dok je u Preševu, koje je označeno kao žarište epidemije, relativno visok procenat pozitivnih na koronu u odnosu na broj stanovnika, ali se i u ovoj opštini epidemiološka situacija smiruje uz povremene znake nesigurnosti.

U vranjskim kovid bolnicama smešteno je 19 pacijenata, a u poslednjem izveštaju stoji da nije bilo novih prijema pacijenata.

NIV

Komentari

Testirajte dnevno vise ljudi da bismo imali pravu brojku,a ne da nam kontrolne testove obolelih ubacujete u statistiku.Nosite se vise u p.m sa koronom!

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece