Otvoren zatvoren BAZEN

U Vranjskoj Banji posle više odlaganja, na Dan oslobođenja ovog mesta od Turaka, otovorena je balon sala i uz nju zatvoren bazen.

Objekat su otvorili (i pustili u rad?) gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik gradske opštine Vranjska Banja  Dragan Sentić.

- Površina bazena je 100 kvadrata, a temperatura vode od 25 do 30 stepeni.  Uspeli smo da obezbedimo toplifikaciju objekta,  koristeći prirodne resurse. Ukupna vrednost radova je oko 53 miliona dinararekao je na otvaranju Dragan Sentić, a prenosi zvanični gradski sajt.

- Ovom velikom investicijom dopinosimo razvoju Banje, zdravstvenog i  sportskog turizma. Za grejanje smo napravili toplovod vredan pet miliona dinara.  Izgradnjom balon sale i bazena, kao kompletne celine, poslali smo jasan signal investitorima da ulažu u hotele i smeštajne kapacitete ovog mesta -  naglasio je Milenković, a prenosi gradski sajt.

Vranjske nisu pozvane na ovaj očigleno privatan događaj SNS vrhuške u Vranju i Banji, a pored “otvarača”, prenosi vranje.org.rs, skupu su prisustvovali Dragan Stevanović državni sekretar u Ministarstvu privrede, Slaviša Bulatović, narodni poslanik, načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković i probrani mediji, plaćeni novcem građana da izveštavaju sa privatnih događanja vranjskih naprednjaka.

NESPOSOBNOST: Probijeni svi rokovi za BAZEN U BANJI

Komentari

Lepo napisano

Steta sto VODJA nije tu da ga proba!Ali njemu je sigurnije u Davosu. Tamo su bazeni veci, lepsi a i ne cure kao ovi nasi.Znamo li mi da napravimo nesto a da ne curi.Napravimo fontanu,ona curi,napravimo bazen on curi.Ah, da kanalizacija ne curi u Banji, to je sigurno.Posto dve trecine Banje nema kanalizaciju.Ali zato curi voda na sve strane,jer cevi pucaju svaki dan.

Kao da je otvaran "Old Traford" ili neki olimpijski bazen... Verovatno ce sad i neki vaterpolo klub da se formira...

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece