Osnovni sud: Predsednik Stanković DO GUŠE u nepotizmu!

Stojadin Stanković, predsednik Osnovnog suda u Vranju, postaje jedan od najozbiljnijih kandidata za kralja nepotizma na lokalu, jer je u ovoj pravosudnoj instituciji već zaposlio četvoro bliskih lica, saznaju InfoVranjske.

- Stanković je u novembru 2018. godine zaposlio u Osnovnom sudu svoju bratanicu, ćerku rođenog brata od strica, Milicu Stanković na određeno vreme na mesto radnice Olgice Ilić koja je otišla u penziju - priča sagovornik InfoVranjskih iz Višeg suda.

Stanković se naravno tu nije zaustavio u svojoj nepotističkoj ekspanziji.

- On je kasnije u dogovoru sa predsednicom Višeg suda bratanicu Milicu prebacio u Viši sud na mestu referenta pisarnice, tri meseca pre isteka njegovog mandata na funkciji predsednika suda. Na Miličino mesto u Osnovnom sudu zaposlio je Miloša Krstića, sina predsednice suda u Bujanovcu Stanke Krstić - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Vrhunac Stankovićevog nepotizma bilo je uhljebljenje izvesnog Marka Prokića koji je njegovom sinu bio stari svat na svadbi!

- Prokić je zaposlen kao referent izvršne pisarnice, a posle kraćeg vremena prebačen u računovodstvo, uz «dodatak» da Markova majka čuva Stankovićeve unuke - do detalja je informisan sagovornik InfoVranjskih iz Višeg suda.

Da predsednik Osnovnog suda vodi računa ne samo o rođacima, već i o prijateljima, pokazuje primer uhljebljenja Olivere Stamenković.

- Stanković je Oliveru, snaju svog najboljeg prijatelja iz SPS-a Velje Stamenkovića, posle tri meseca doveo sa porodiljskog bolovanja, a i tu ima «malo dodatka», budući da Velja čuva i neguje pčele predsedniku suda - završava svoje kazivanje sagovornik InfoVranjskih.

A kako je Stanković krenuo, može se očekivati dalji nastavak priče o njegovoj kandidaturi za kralja nepotizma!

S.Kostić

Komentari

Tako radi Sps stara skola a ove budale novodosle ce povade oci jedni drugima.Sudstvo nam korumpirano,ne sudi se po zakonu koji je pun rupa I nedostataka.Uzas,parnice se vode u nedogoed,advokati imaju dil sa sudijama I medjusobno.Svi su puni para samo ovaj ogloleli narod placa I za sta je kriv I said sta nije.Dno dna , a gdn blogoteleca faca no comment.

Ajde be smenite ga vise ovog Sidu,dosta mu je vise,ceo radni vek je na neku funciju.

A šta ste mislili da će zapošljavati tamo neke jadnike sa svršenim fakultetima koji mu nisu ništa ?Smešno zaista...pa ko će mu čuvati unuke ,gajiti pčele,zaposliti bratanicu,zaposliti starog svata, ili onu bikini sudiju što mu diže imidž ? Znaje Dine što radi...neje od juče......samo mu nadimak nevaljašan....

Dine samo nastavlja tradiciju, i predhodni predsednici su zaposljavali decu zenama koje su im cuvalr decu, doduse Dine otiso malo dalje pa obezbedjuje cuvanje unuka i pcela.......

Najnovije vesti

ZutoCvece