Osam godina od pogibije OCA I SINA kod Trgovišta

Pre osam godina u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Donje Trnice u opštini Trgovište poginuli su policajac Dejan Milošević (1981.) i njegov petogodišnji sin Petar (2006. ).

Njihova supruga i majka Rada, zaposlena u ZC Vranje, ostala je sama posle ovog ogromnog gubitka, da se, kako kaže, „bori sa tugom i velikom prazninom, već osam godina“.

- Do danas, niko ništa nije pomogao na bilo koji način - ni država, ni PU Vranje. Sve što imam i kako živim stekla sam sama uz veliku borbu i hrabrost u mislima sa mojim najdražima. Živim i borim se zbog njih, jer su oni zaslužni svakog poštovanja i živeće dok živim i ja - priča danas Rada.

I posle svega, ova žena ima hrabrosti da živi, i ponosno kaže da sećanja na njene najmilije ne blede, nego samo jačaju.

- Godine i vreme najlepšeg života su iza mene, kada ste postojali vi koji ste mi krasili život, pokazali neizmernu ljubav, sreću i radost. Čast mi je i ponos što ste deo mog života, urezani u moje srce i zauvek voljeni - poručuje Rada.

Dejan i Petar Milošević nastradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Donja Trnica kada je autobus „Kavim Jedinstva“ sleteo sa puta u provaliju i zaustavio se u desetak metara dubokom jarku.

Tom prilikom povređeno je još 14 ljudi, od toga četvoro teško.

Najnovije vesti

Napao suprugu »

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu uhapsili su Š.Š. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumn...
AluTerm plus