Optužni predlog protiv MANIĆA zbog PRETNJI Aleksandru Stojkoviću

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju podnelo je optužni predlog broj Kt.br 341/17 od 16. septembra protiv šef JS- u Vranju Dejana Manića Mande.

Reč je o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona, a zbog toga što je, navodno, u noći između 7. i 8. marta pretio tadašnjem pomoćniku gradonačelnika Aleksandru Stojkoviću, inače predsedniku GrO Srpske narodne partije (SNP) Nenada Popovića u Vranju.

Manić se sumnjiči da je pretio da će napasti na Stojkovićev život i telo i da ce Stojkovića „skupo koštati 30 000 eura koje je Manić dao da bi ušao u vlast“.

Krivična prijava protiv Dejana Manića je prvobitno bila odbačena.

- Ovim je u političkom smislu počelo rušenje Dejana Manića. Mnogi su pre ovoga pretili Dejanu Maniću krivičnom odgovornošću, ali prvi koji su krivično-pravno načeli Manića su naši čelnici Miloš Simić i Aleksandar Stojković - kažu u SNP-u.

Spisi predmeta prosleđeni su Osnovnom sudu u Vranju 18. septembra i zavedeni su pod brojem K.br 337/19, pa se očekuje da postupajući sudija je Aleksandra Tošić uskoro zakaže suđenje.

SSB

Komentari

VREME JE DA DOLIJAS MANICU. TI PRETIS LJUDIMA VEC DUZI NIZ GODINA . SAD SE UZDAMO U SUD I PRAVOSUDJE OVE ZEMLJE.

Doslo vreme da se ocisti grad od kriminalaca. Ma neka bude ko hoce na celu grada ali neka bude posten i castan. Ovo je prevrsilo svaku meru, bahato po asanje, pljacka i lriminal. Dosta je bilo!!! Ispitati gde su zavrsili tih 30.000 eura????

Mando blizi ti se kraj politicke karijere. Ti i Palma u Padinjaku pravite kupatila ali za vas dvojicu. On opljacka Kolubaru a ti Vranje!!!

Ja samo ne razumem dokle vise ovaj Manic dokle. Jesmo li svi mi bolesni da nas zeza i vuce za nos jedna sirovina i seljacina. Pritom je ozbiljan kleptoman.Vreme je da se na ovog Manica stavi tacka.

Ovo je samo delic kriminalnih aktivnosti ovog pajaca. Saobracajka kad je bio pijan, mobing i seksualno uznemiravanje, pljacka planinarskog doma, protivzakonita otpustanja radnika, vila RAJ i sukob interesa, pljacka oko Dragane Mirkovic i Lepe Brene, dusu nije imao koliko je pokrao.

Znaci ovaj Manic je vise nepodnosljiv. Od njega se sve moze ocekivati grad ga oprao sa likvidacijom skijalista to je bila najveca pljacka grada od strane Manica. I opet mu je data turisticka e tu treba traziti 30 000 eur koji se pominju. A mozda je za to pranje morao jos i da doplati...

A za mosu iz komrad i zenu vatrogasca i suraka komandanta na vatrogasci nista.

Da se pojasni. Mosa bivsi direktor u komunalno, istaknuti clan SNS. Namestio suraka na radno mesto komandant na svi vatrogasci u Pcinjski okrug. Zenu postavio za vatrogasca a cvrevo u ruke nije uhvatila. Vatrogasac ovlasceno lice a seta postu po SUP a plata ekstra, uniformu neje obukla nikad sramota, to moze samo SNS. Bravo za Vas.

Bice narodni poslanik koji ce glasati iz Zabele a Palma ce mu donositi banane

GLASAM LOPOVI DA SE UAPSIV, POZDRAV ZA BRATA AV, NEKA DODJE U VRANJE DA NAPRAVI ČISTAČ JER U VRANJE SE LOM LOMII!!!

Pa I brat AV ti je isti on Im je vodja,bez njegovo znanje ovija ne smev nista da rabotiv

BULATOV NAJBOLJI PRIJATELJ JE MANIC...BULAT MU JE OMOGUCIO DA RADI SVE OVO STO JE RADIO..ISTU A MOZDA I VECU ODGOVORNOST ZA OVOLIKU PLJACKU SNOSI I BULATOVIC!

Neko je davno reko " nije kriva koza sto je pojela kupus nego coban koji je pustio kozu u kupus" u ovom slucaju MANDULICU...

Niste jedini kome je prećeno. Al ste jaki pa se nosite... Pobedite i u moje ime

Najnovije vesti

ZutoCvece