OPOZICIJA: Gonzi, ko laže, koza ili rog?

Udružena demokratska opozicija u Vranju objavila je novo saopštenje vezano za kontroverze oko izgradnje gradskog stadiona, ali i drugih važnih pitanja u životu grada.

Najpre, osvrćući se na izlaganje gradonačelnika Slobodana Milenkovića na jednoj od lokalnih televizija, opozicija je takvo ponašanje medija nazvala čistim diletantizmom, jer su objavili gradonačelnikov odgovor na događaj koji nisu ni pratili.

- Kaže gradonačelnik da je predviđeni rok za završetak radova na stadionu ovaj novembar a na tabli na ulazu na stadion stoji da je rok za završetak radova 20. 6. 2018. godine. Ako koza laže, ne laže rog - kaže se u saopštenju koje je otpislao šest stranaka.

U daljem tekstu, gradnačelniku se postavlja nekoliko pitanja, koje prenosimo redom postavljanja.

1. Koji je zaista rok za završetak radova u ulici Jovana Jankovića Lunge i kako to da se ulica duga 300 metara radi tri meseca?

2. Kako ćemo se izboriti sa najezdom glodara i insekata nakon poplava, kada je poništena javna nabavka za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju koju su raspisali? Ko je kriv za nameštanje tendera i hoće li odgovarati?

3. Dragana Mirković je na koncertu rekla da peva besplatno, a gradska vlast je objavila da koncert košta najpre 15.000 evra, a potom upola manje. U čijem je džepu završio taj novac?

- Nećemo ovoga puta pominjati raskopane trotoare u ulici Iva Lola Ribara, ni da sestre i lekari u majicama SNS čiste bolnički krug što je protivzakonito, niti ćemo ponavljati da je ovo najgora vlast u istoriji grada - kaže se u saopštenju opozicije.

Na kraju, potpisnici obećavaju da će u novembru, “kada istekne i dodatni (ko zna koji po redu) rok za završetak Gradskog stadiona”, doći na međunarodnu utakmicu.

- Sigurni smo da je neće biti i da stadion neće biti završen, kao što smo sigurni i da grad nikada nije bio u gorem stanju - kaže se u saopštenju koje su potpisali DS, DJB, NS, PSG, SDS i Dveri.

Komentari

Zar stvarno od ovih na vlasti u Vranju ocekujete odgovre na ova pitanja? Samo odgovore, ne kazem tacne i iskrene. Ljudi, Vranje je dno kao i vlastodrsci.

Pa ko da zavrsi stadion? Pa veliki gradski vecnik za sport je zaduzen licno za taj projekat. Pa da li ocekujete od te spodobe da on nesto uopste pametno moze da uradi. Gonzi da li vidis da ti se ceo grad smeje zbog tog ogranicenog coveka koga stitis i verujes mu da radi nesto sto je dobro za sport u gradu. Ceo grad vidi da je on jedan obican donjovranjski sarlatan i nesposobnjakovic. Odlazite bre bagro jedna nepismena odakle ste dosli.

e ne razumem ove iz vranjske ko kod da je na vlasti pisu sve najgore ,jefno vreme Miroljub Stojcic je bio prva meta za odstrel,pa su ga sad ostavili na miru a na red je Gonzi.ko li je sledeci.Odredili su im Amerikanci na tajnom sastanku u Solunu ovog meseca.primili ste sve instrukcije i ono sto ide uz to.objavite ovo ako ste cistog obraza

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece