Okretanje ćurka naopako: GONZI, OŽENI ME!

Goran Đorđević Đoša, direktor JP «Vodovod» i sekretar GrO SNS u Vranju, u panici zbog žestokih kritika na račun poslovanja pomenutog javnog preduzeća i naglog pogoršanja položaja njegovog «mentora» poslanika Slaviše Bulatovića, polako «okreće ploču» prema «mekoj» struji u redovima vranjskih naprednjaka i novom rukovodstvu gradske vlasti, javlja portalu InfoVranjske izvor iz vranjskog odbora SNS.

- Đoša je oduvek važio za lukavog čoveka, on ima sposobnost da namiriše nevolju koja je kilometrima daleko, pa je počeo da se dodvorava rukovodstvu Grada, a u nadi da može da preživi predstojeće promene u rukovodstvu vranjskih naprednjaka - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala potencira «da je Đoša, za razliku od drugih naprednjačkih direktora javnih preduzeća, svestan da su u SNS od vrha do «dole» sada na udaru svi Bulatovićevi ljudi».

- Đorđević je «dočuo» da se sprema udar na direktore javnih preduzeća, «Vodovoda», «Komrada» i «Novog doma», jer nisu zadovoljili u prethodnom četvorogodišnjem mandatu, a sa Bulatovićem su ulazili u «nepristojne» dilove. Zato Đoša užurbano priprema otklon od dosadašnjeg «mentora» i patrona i pokušava da se približi vodećim ličnostima «meke» struje» - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, « sve će što se Đoše tiče biti kao u pesmi «Uzalud behu sve nade moje»!

- Ako su u gradskom rukovodstvu iole normalni ljudi, Đoša ne bi smeo da preživi na mestu direktora «Vodovoda», jer se zna u kakvoj je krizi ovo javno preduzeće na čijem je čelu više od četiri godine. On se, ipak, nada da će se ponoviti dešavanja u SNS u Vranju iz 2013. i 2014. godine, kada je u jednom okatrenuću «preverio» i priklonio se uspešnijoj frakciji vranjskih naprednjaka - podseća sagovornik InfoVranjskih.

Pitanje je na kraju da li će rukovodstvo Grada da zaboravi Bulatovićev hvalospev Đoši «da je Đorđević najsposobniji funkcioner u redovima vranjskih naprednjaka»??


N. I. V.

Komentari

Priče iz nepričave, direktno sa Zlatibora. Unervozila se opštinska krtica. Ne idu stvari kako su zamislili mešetari!!! U pravu su, sprema se bura na moru.

A sto tek sad bura? Malo ste zakasnili ili niste se nadali ovakvim ishodu stvari, pa sad ste se rasvestili. Ali kasno je sad za sve, to ste trebali pre skupstine i svega, sada ne vredi nista ni uragan.

Zar nije ovaj u Cara Dusana sa onu lopovku Danijelu?

Tako je Profo Gvozdjarka bandit zena i ovaj u dil a policija cuti,ma bandu u zatvor bre.

Nije niti će da bude..... Do sad koj odgovara za svoje greške kradje i pronevere od političara počevši , od opštinskih , regionalnih , pa do državnih....niko niti će... Svi prebacuju odgovornost s jednog na drugog i na kraju to što su oteli i odneli stave da narod vraća.... Tako je bilo i ostaće... A vi me demantujte...

Teži Gonzi, on taj Djoša izdao je Niku, čoveka koji je doveo na vlast SNS u Vranju. I to izneo na svoja ledja mušku borbu

Nemojte da dirate direktora komrada, on veći naprednjak od Vučića. Jes da je bio perjanica sps al i on nanjuši paru na kilometar. Kakva tuga od funkcionera i direktora, jadni li smo mi sa vama.

Zabela

Tvrda struja je poput politicke hobotnice, hobotnica je Bulatovic, a pipke koje ima je Djosa, Milojevic, Aritonovic, Marijan. Hobotnica se hrani svojim pipcima koji su duboko svoje pipke necasnim radnjama uprljali. Vucicu, seci pipke ovoj hobotnici inace Vranje ce biti statisticka greska na karti Srbije.

Ovaj Djosa je postao politicki impotentan. Prosla je njegova "potencija" odavno! Sad se samo pripoveda.

NIKAKO OVOG BAHATOG DJORDJEVICA PORED CASNOG I POSTENOG GRADONACELNIKA. ON JE GORI OD KORONE VIRUSA. DJOSA JE COVEK KOJI SE NAFATIRAO OD POLITIKE I KRIJE SE IZA POLITIKE I IMENA I PREZIMENA PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUCICA. POD HITNO NAJURITI OVOG LOKALNOG SERIFA IZ STRANKE I NEKA SVANE VRANJANCIMA ZLO KOJE SE UNELO U NARODU POTICE OD OVOG KVAZI POLITICARA. SAD JE SANSA DA SE SMENI POD HITNO I PROVERI POREKLO IMOVINE I CELOKUPNOG POSLOVANJA U VODOVODU I JUMKU.

Postavljenjem Gonzija za prvog čoveka grada, Vučić je vratio veru narodu u drzavu!!!

J.... te Vucic.

Hahahaha Vučić vratio veru narodu hahahaha. Sve je to ista bagra, od vrha do poslednjeg, sve isti ljigavci, lopovi i prevaranti. Vi što branite(napadate) Gonzija i Bulatovića radite isključivo zbog sebe!!! Ne ni zbog njih, još manje zbog naroda, isključivo da svoje guzice ZADRŽITE U FOTELJU!!!

Ima i nekih sto nemaju nikakve ni koristi ni stete, al kad vide ko napada Gonzija i kakvi, ne moze da izdrzi a da ne prokomentarise. I to je samo zbog Njega a i zbog opste slike u narodu.

Najnovije vesti

NOVA: Ko je, zapravo, Recko? »

Trener Dinamo Vranja Dragan Recko Antić centralna je tema u srpskom fudbalu, nakon što su mu nepoznate osobe zapalile au...
ZutoCvece