OJT: Prijave protiv MANIĆA prosleđene u Niš

Krivične prijave protiv Dejana Manića iz Vranja, zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja iz člana 359. Krivičnog zakonika, prosleđene su na nadležnost Višem javnom tužilaštvu u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju u odgovoru na novinarsko pitanje o krivičnim prijavama podnetim protiv Dejana Manića, zamenika direktora Turističke organizacije Vranje i predsednika GrO Jedinstvene Srbije, i Vesne Petrović, direktorke TOV.

U drugom delu odgovora OJT Vranje koji se odnosi na prijavu protiv Vesne Petrović stoji «da krivična prijava protiv Vesne Petrović nije zavedena u OJT u Vranju».

Poznati vranjski advokat daje svoje stručno tumačenje odluke OJT Vranje da krivične prijave protiv Manića prosledi VJT u Nišu, Posebnom odelenju za suzbijanje korupcije.

- OJT u skladu sa svojim nadležnostima, u slučaju da utvrdi da su sumnje navedene u krivičnim prijavama koruptivne prirode, prosleđuje podnetu prijavu VJT u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, jer sumnje na pomenute zloupotrebe potpadaju pod nadležnost niškog VJT - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Idu izbori, ali ti nemas vise izbora. Sve sto je vredelo je pobeglo od tebe, svako normalan se izvukao iz tvog blata i kriminala. Kad partiju koja je u vlasti, napusti cetiri odbornika, onda je jasno o kakvom se kriminalu radi. Manic i Palma, svaki komentar je suvisan, lopovi i hostapleri, jednog dana ce sve to doci na naplatu!!!

Vreme je da uhapsimo najveceg lopova u istoriji Vranja

Epa mando igraci iz desnicu te unistise.Tako ce prodje i djosa samo polako.

A be mando pa sto ce pravimo.Staklo ne davav da se unese a plasyika kancerogena ne valja za jetru.Ako gu imas.

I ljudi moji da je ovo tacno bar 10% a znajuci o kome se radi tacno je 100 %. Da li je realno da ovaj covek bude deo vlasti. LOPURDETINA

Mic po mic te SNS pusta niz vodu...dogovoreno sve sa desnicom u centrali. Malo od vas,malko od sps i oppp ce si budu prvi uz SNS. Ati Mando pare sto izdava na Bulata, ne sekiraj se ima u Narodni univerzitet..jos malo sa Gocu se nakradite....dok vam ga ne uzmu

Ne znam što se SPS raduje, pa Desnica je upravo i formirana da bi se uzelo glasovi SPSu... Čak ni Jedinstvena Srbija nigde na lokalu neće sa SPS, nije Palma glup... Plus, znamo svi čija je Desnica i koliko novca ima.. Socijalisti bi trebalo da napuštaju brod koji tone - što mnogi upravo i rade...

A be ne ga kudite coveka, kad je I on dobija zene iz SPS. One ce GA dovedev do VRH, Manda je 2 Mesto na ovi izbor, moze da prica koj sto oce, NAJACI JE.

Nije mi jasno ovaj CUTURKO sve redom zaj---va i nikom nista.

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece