OGLEDNA: Komradovci, SRAM VAS I STID BILO!

Grdosija gradske (ne)čistoće zagrmela je na petkov dan u (ne)naprednoj Oglednoj stanici i nešto posle sedam časova probudila ponekog dremljivog homo sapiensa.

Uniformisani Komradovci očas su ispraznili uklete kontejnere ispod terasa i prozora i iza sebe ostavili nered.

Nisu se političke i svekolike gromade režimskog preduzeća obavestile da prosta radna snaga nije ometlala đubre oko otvorenih velikih kanti.

Neveliku teritoriju oko posuda bukvalnog provociranja rulje budala, koje strpljivo i trpeljivo svakog meseca plaćaju pozamašnu đubrarinu, ubrzo je ometlao neko od naseljskih (ne)naprednih botova.

Kao što je to učinio u četvrtak popodne,kada je na stranoplaćeničkom nepredsedničkom, nepinkovskom portalu najurenog glumca Saše Stojkovića Babačka fotkama i narativom ponovljena priča o spin ekologiji.

Bezobrazluk i mangupluk obesnih naseljskih botova: abrakadabra ili ćiribu-ćiriba,smetlište na asfaltu pored stambenih zdanja je nestalo.

Oglednostanički plebs,koji se odupire budalaštinama bahate Stranke Nepostojećeg Smisla i gospodaru trulog, pročitanog i izvikanog državnog sistema, krsti se i levom i desnom.

- Mater im komradovsku,sram ih i stid bilo.Još nismo duboko poremećene pameti da ne vidimo da đubretari bez pokrića nemilice arče javne narodne pare. Raste stav o samoorganizovanju i potrebi da sami sklonimo kontejnere. Jerbo više ne možemo da se gušimo zbog nesnosnog smrada, da noću slabo spavamo zbog laveži pasa lutalica I provokacija Av,Av botova. Nije nam lako, jer možemo da dobijemo po gubici od gorih od sebe - skrušen je i ozlojedjen anonimni sagovornik portala Info Vranjske.

Resorni inspektori i dalje poslovično ošljare i hvataju krivine.

Uveliko se glagolja da će suluda priča o smećarskim posudama pored stambenih zgrada,dućana za brzu hranu, privatne pekare i osmoletke sa više od 800 đaka uskoro će biti obznanjena na video igricama.

Netupoumni stanari obogaljenog naprednog naselja,koji se ne svrstavaju u kompletne idiote, poručuju baštinicima (ne)čistoće grada: aferim,komradovci.

Penzionisani novinar “Politike ekspres” Veselin Pešić

Komentari

Lažu kako zinu,grad je prljaviji nego ikad,kontejneri šuplji i nemaju točkove,kamioni cure na sve strane.Jutros bruji gornja čaršija,napustili iznošene smeća polovina radnika pa palo moljenje,obećanja pa se nekako vratili.Gde su kontejneri i oko njih papiri,kese,đubre,jezivo.Niti se oni sekiraju niti nešto menjaju.Čekaju da prođe dan,da dođe plata a vi građani kukajte,žalite se i ne zamarajte direktora i šefove komrada jer im od nervoze skače apetit i cug opet na račun firme.

Ce smenite li sad direktora ko Mošu? Smenite odgovorni a ne da nas zajebavaju za nase pare.

Sljam iz Simpo su prebacili kod nas u Komrad.
Moso vrati se molimo te mi Romi.

Kada bi narod samo malo bio slozan, sve bi uspeli. Treba napraviti na propisnoj daljini od stanova "boks" sa kontenjerima za djubre i redovno da ih prazne, a dok se ne napravi stanari ogledne stanice bi trebalo da bojkotuju placanje kominlaije za djubre. Isto tako i za struju i vodu. U toku meseca ukoliko nenajavljeno nestane struja, niko nije duzan da plati za taj mesec struju isto tako i za vodu. Problem je sto su Srbi ovce za sisanje...

Najnovije vesti

ZutoCvece