OFANZIVA SNS-a: Na meti SPS, "naši", "njihovi", novinari....

Gradski odbor SNS u Vranju, na dramatičnoj sednici u nedelju uveče 17. marta, uz plan aktivnosti stranke za «kontramiting» u Beogradu, zatražio je spiskove sa imenima «naših» i «njihovih», saznaju InfoVranjske.

- Zadatak aktivistima dat na toj sednici je jasan i precizan, sačiniti spiskove «naših» i «njihovih», da se zna, zlu ne trebalo, jer teška su vremena a deo naroda nezahvalan, pa ne ume i ne želi da ceni sve što su Aleksandar Vučić i SNS učinili za ovu državu - navodi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po ovom izvoru, na predlog jednog od najviših funkcionera vranjskih naprednjaka doneta je odluka o «opservaciji ponašanja i delovanja vranjskih socijalista u aktuelnom trenutku».

- SNS nema poverenje posebno prema jednom broju socijalista u Vranju, pa nije loše imati ih na spisku. SPS je ovde uvek opasnost, latentna ili javna, svejedno - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da je na naznačenoj sednici GrO SNS doneta još jedna, «sudbonosna» odluka u ovom teškom trenutku».

- Pokrenuta je akcija «istrage» ko su organizatori protesta u Vranju i da se prate «problematični» novinari i «sumnjiva» lica, a da se na tom poslu koriste «taze» uhljebljeni radnici u javnim preduzećima i ustanovama i postojeća obaveštajna mreža SNS u gradu - kaže sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Ovaj izvor na kraju konstatuje «da su čelnici SNS u Vranju u stanju unezverenosti, straha, nesanice i ogromne zabrinutosti zbog eskalacije protesta u Beogradu i ostalim gradovima Srbije».

- Najpre nisam razumeo zašto su toliko zaplašeni, pocrneli u licu od nespavanja i briga, kada znamo da su sve poluge vlasti u njihovim rukama. Naknadnim promišljanjem naprednjačke zastrašenosti zaključio sam da oni znaju šta gube ukoliko padnu s vlasti i pređu u opoziciju, što u Srbiji nikada nije bilo isplativo - jasan je sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Nema razloga za strah ,jer SPS su čisti konvertiti i hermafroditi, sa podaničkim karakternim crtama.Podviknite im i odmah mašu repom.Dajte im neke finkcijice,zamažite im oči, jer su iskompleksirani ,sujetni i nesrećni.Izgubljeni u prostoru i vremenu , ne znaju više ni šta im je program stranke.SPS- je dobra poznata politička prostitucija pa im je bitno da neko plati, ne groze se ničega i izdaće sve pre nego i petao zakukuriče.Samo im zapretite poreklom imovine, gotovi su jer nemaju svi tetke u Kanadi.

Врањске најбољи сте ,ви само можете бити мета доброг,објективног и правог новинарстав!
Зато вас и сви читају и они који су вас угасилии они из опозиције,зато што вашA реч хвале не иде по партијском опредељењу већ по правом начину извештавања.
Велику медијску популарност имате и сви вас радо читају и информишу се захваљујући вама,једино што вас на жалост нико не финасира у овом граду а сви вас прате ваш портал!
Полако надамо се ...биће и мора да буде боље!

Socijalisti su zoco,dejo,buco,jovo,zupo,seco,oblo i kocko! I naravno darko...sps ne postoji!

Znaju šta sledi, istrage, oduzimanje imovine i zatvor. Malo ste se zaigrali, sve dolazi polako na naplatu. Vučić će pobeći kod nekog Orbana, a vi?

Najebaše svi pre nji pa ćev isto takoj i ovija... Piši propalo odma!

СПС ЈЕ ЗАКОН И ИНСТИТУЦИЈА У ВРАЊУ,ЈОШ ЋЕМО ДА УЧИМО ОД ЊИХ ИПАК СУ ОНИ НАЈБОЉИ....
ТРАЖИМО ИХ САДАИ ТЕК ЋЕМО ДА ИХ ТРАЖИМО, СВИ СУ ИМ НА РУКОВОДЕЋИМ МЕСТИМА НАЈБОЉИ А НЕ КАО СНС ПОСТАВИ ИХ ПА НЕ МОГУ ДА ИХ ОПЕРУ ОД БРЉОТИНА И НЕЗНАЊА!
Ж И В Е О С П С !!!!

Mile, po čemu su uspešni, institucija i zakon?Oni su saučesnici u zločinu jer zajedno glasaju sve zakone, poskupljenja, dele Kosovo, pregovaraju zajedno u Briselu.Isti su, obični manipulatori , uzaludna su njihova obećanja.Zar hoćete da nam Žikica, Nikola, Dekić, Zupe,Jova, Bane, Zoran i ostali polupismeni svet kroji sudbinu.Bili su, bez malo nikada nisu ni otišli sa vlasti i pokazali svoj kapacitet.Posle njih i ovih ,Vranje izgleda kao da je preživeo cunami.

Sve razumem i proteste I nezadovoljstvo gradjana ali mi jedno nije jasno pripadnici udbe koji se tako i ponasaju.Drze se tefteri i uredno pise ko seta,ko je nezadovoljan.Da bi prosledili spiskove sadasnjoj vlasti i onda zastrasivali ljude otkazima gubitkom posla.Pa mi Vas placamo drustveni otpade, Milosevic to i sps nije radio.Dno ste,pogledate li se u ogledalo izjutra,nije li Vas sramota.Dno ste.

Is bre tamo i SPS i SNS,gledajte si pink, citajte si alo i informer.Pozdravljaju vas Parovi i Zadruga!!!

I sta ce mo sad?Primitivci...

Najnovije vesti

LIBA novi odbornik SNS-a »

Skupština Grada Vranja na svom 35. zasedanju izabrala je za novog odbornika SNS Nebojšu Cvetkovića Libu, ranijeg kontrav...
ZutoCvece