Odložena rekonstrukcija vrtića «Bambi»

Rekonstrukcija dečjeg vrtića «Bambi» u Vranjskoj Banji, najavljena za decembar ove godine, odložena je za neka druga vremena, javlja portalu InfoVranjske roditelj dece korisnika ove ustanove.

- Odlučili su da rekonstrukciju odlože zbog protivljenja roditelja da decu odvode u Vranje tokom tri nedelje, koliko su bili planirani radovi, a čak prebrzo(??) nakon pisanja InfoVranjskih o tom problemu - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Roditelji dece iz Vranjske Banje primili su vest o odlaganju rekonstrukcije s vidnim olakšanjem.

- Predlažemo da se za inače neophodnu rekonstrukciju krova, instalacija i stolarije predvidi leto, kada mesec dana vrtić ne radi, a deca su kod kuće, to je najlogičniji izlaz - kažu banjski roditelji.

Pre par dana popravljeno je i grejanje u vrtiću «Bambi».

- Grejanje je sada mnogo bolje, a do pre nekoliko dana bilo je kritično, grejalice nisu bile od pomoći, a jača grejna tela na struju nisu mogla da se koriste zbog ispadanja osigurača - ističu roditelji, sagovornici InfoVranjskih.

NIV

Komentari

I u rasku vrtic li je odlozen? :-)
I nikom nista . Bas napredno

A vrtic u rasku ?? I on li je na odlozeno :-)
Alo bre stoko pa postoji li projekat neku pre izgradnje?? Kada pocinje kada se zavrsava .... Ili je bitno da se Samo pocne da bi se uzeo novac a ostalo kad bude ... napredno a ???
A narod neka cuti I gleda pink . Rijaliti drzava. Samo smo na pinku jaki a uzivo ?????

Najnovije vesti

ZutoCvece