A od akva parka ostade samo - DISLOKACIJA

Posle skoro pet godina, koliko postoji akva park u Banji, ali samo u snovima i obećanjima naprednjaka, ova investicija li, mašta li, šta ali, dobila je – novu lokaciju!

Najnovije obećanje prvog naprednjaka Slaviše Bulatovića dislociralo je zamišljeni akvapark sa lokacije na prostoru «Simpo Cveća» na lokaciju starih banjskih bazena, u blizini hotela «Železničar».

Banjštica razdvaja budući akva park i hotel «Železničar», ovaj prvi projekat u sanjajućoj izgradnji sa neizvesnim početkom, a zapušteni hotel u nagoveštenoj rekonstrukciji.

Pojedini Banjčani, neverne Tome, poslednja obećanja poslanika sugrađanina tumače kao njegovo političko zaveštanje pred odlazak za Beograd i skoru demisiju sa položaja predsednika GrO SNS u Vranju.

Dugopamteći žitelji Vranjske Banje podsećaju da je iz krugova bliskih Bulatoviću bila obećana izgradnja akva parka na prostoru «Simpo Cveća», ali do realizacije obećanog raja, modernijeg u odnosu na «bunga, bunga» akva park u Jagodini, nije došlo ni posle više godina od vremena datog obećanja.

Naravoučenije posle svega upozorava, naprednjačko obećanje, ludom radovanje!

S. Kostić

Komentari

Kakav akva park . Oni ulicu prave godinama a kamo li neki veci projekat. Zasto se plastenici ne srede I uvede drustveno koristan rad pa ko nema pare za kazne neka kopa I sredjuje. Nego nije Im u intersesu . Samo da drpaju I lazu narod , da sve prave a nista ne zavrsavaju. Osim pred izbore . Napredna politika za proste ljude.
Lazi I obecavaj a dela nisu bitna

Zar to nije planirao milenijum i zar to nije sada njihovo vlasnistvo?A ovaj nesrecnik moze samo da planira na onoms sto mu je od oca ostalo il sto je sam steko a ne na tudjem planove da pravi.A vidi lude mene pa on naviko samo na tudje da se prikaci i da parazitira.

Sve je to uzeo Milenijum za velike pare, koje je Simpo cveće onda "pozajmilo" Simpu sa jasnom namerom da se nikada ne vrate... Da postoji normalno Tužilaštvo pa da krene u ispitivanje toga, ko zna šta bi sve našli... A milenijum nije više od 3 godine tamo pomerio ni ciglu...

Izvinite vranjske a šta će nepismen Bulca sa kupljenom diplomom pomorsko pravo i ona njegova sa KOZARSKI ZANAT da rade u Beograd. Ko će im da platu i radno mesto za neznanje. Poslanik je do izbori u 3022 god. A posle?

Izvinite greši mobilni. Do 2022 god.

Pa polako bice,
trenutno se izvode radovi na novom stadionu kod sporske hale i nakon toga krece izgradnja akva parka

ODE BULATOVIC
Ljudi gdece ovaj bulca u Beograd pa taj nezna dali je doso ili poso. A njegova suzi kozarka nezna da radi ali zna dobru platu da prima. I da vodi kadrovsku politiku u Z.C.

Sta ces, desi se
eto,sudbinski, da blenti padne sikirche u med. Al nije blenta kriv nego vi koji ste mu omogucili to. Dobro,ajd,niste znali. A sada? Ne znate? Ne vidite? A cutite zarad sendvicha I brda laaaaznih snova i obecanja koja se nikad nece ispuniti. Pa NE mogu da zaposle sve nezaposljene zar ste toliko glupi u pm? A pri tome je nevidjena pljacka u toku a vi opet cutite. Zar je moguce da ste takvi. Pa STA CE NASA deca,njihova su zbrinuta.

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece