OBRT U "SLUČAJU LUČANE": Devojka pokušala samoubistvo?

Ranjavanje A. A. iz Lučana kod Bujanovca, koje se dogodilo u petak popodne, izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i brzu reakciju nadležnih.

Prema najnovijim saznanjima Višeg javnog tužilaštva u Vranju, koje radi na slučaju, izgleda da je ova dvadesetogodišnjakinja pokušala sama sebi da oduzme život, pretpostavlja se zbog ljubavnih problema.

A. A. je imala prostrelnu ranu na vratu od vatrenog oružja, a pomoć joj je ukazana u vranjskoj Bolnici, odakle je prebačena u KBC Niš.

Danijela Trajković, Viši javni tužilac u Vranju, potvrdila je za Info Vranjske da je najverovatnija teorija dešavanja da je reč o pokušaju samoubistva.

- Sve ukazuje na to, ali potrebno je to i dokazati. Za sada, stručnjaci rade parafinske rukavice i veštačenja neophodna za izvođenje validnih dokaza - kaže Trajkovićeva.

Podsetimo, incident oko ranjavanja A. A. dogodio se u rano popodne u petak, najpre se pretpostavljao u dvorištu, dok se sada sa siigurnošu tvrdi u porodičnoj kući u kojoj devojka stanuje.

Najnovije vesti

Radnik pao na Banjici »

Fudbaleri Radnika iz Surdulice izgubili su u 32. kolu Super lige Srbije od ekipa Rada iz Beograda sa 1:0 (0:0).Jedini go...

Istorijska pobeda na BOMBONIJERI »

Dinamo se trenutno nalazi na 7. mestu u play out grupi Super lige Srbije. Ekipa Dinama ima dva boda više od ekipe Zemuna...
ZutoCvece