OBRADOVIĆ: Vlada NEMA NAMERU da menja položaj medija

Vukašin Obradović, vlasnik i glavni urednik ugašenih „Vranjskih“ novina i u ime NUNS-a član radne grupe za izradu medijske strategije, gostujući na TV N1 poručio je «da nije preterani optimista kada je u pitanju rad na medijskoj strategiji».

- Mi smo počeli rad na medijskoj strategiji, pa je teško na početku donositi zaključke, ali mislim da je ovo jedan politički dokument koji neće u bliskoj budućnosti ništa izmeniti u položaju medija, jer je Ana Branabić napravila privid primirja sa medijima, da se kaže da eto razgovaraju sa Vladom, rade na nekom strateškom dokumentu, a na medijskoj sceni se ništa ne menja, po mom utisku, mediji su i dalje strogo kontrolisani i pod velikim uticajem vlasti - ocenio je Obradović.

Govoreći o nastojanju Vlade Srbije da učini napor na izradi medijske strategije, Obradović je zaključio «da je to taktički potez Vlade koja nema nameru da suštinski menja položaj medija».

Vlasnik legendarnih nezavisnih novina iz Vranja, silom ugašenih od strane aktuelnih vlasti, osvrnuo se i na godinu dana rada Vlade Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić.

- Premijerka Ana Brnabić za godinu dana na čelu Vlade Srbije ispunila je sva očekivanja, i ona dobra i ona manje dobra, a nije bila preterana mudrost pre godinu dana predvideti da će stvarna vlast biti u Predsedništvu, a da je premijerka tu da sprovodi ono što zamisli predsednik države - ocenio je Vukašin Obradović.

S. Kostić

Komentari

Boske bulatovic konobar anta djosa aritonovic i gonzi. Oni su ucenama ugasili vranjske novine. Nek se zna za buduca pokolenja .

Joco, mala digresija. Novine Vranjske su ugasene usled velikog pritiska direktorke Poreske uprave iz Vranja, koja je slala kontrole, a onda se licno hvalila da je ona, po nalogu gore pomenutih, ugasila novine Vranjske. To je i Vukasin Obradovic licno priznao, a sve zbog toga sto je u svojim novinama pisao o istini o dikretorki Sladjani Stojanovic. Ocigledno je istina i ovog puta pogodila u metu, a on vise nije mogao da se odupre ovakvim pritiscima putem raznih kontrola.

Fasisticke svinje kojima ce se suditi za izdaju Kosova. Bagra izdajnicka.

Proci ce i ovi ali ostace do kraja zivota na stubu srama!

Od naredne godine pocinje STRELJANJE...

ha,terali zeca,isterali mečku..sad sve više ljudi čita vranjske,više nego što ih je ikad kupovalo..a afere izlaze svakodnevno,a ne nedeljno

Najnovije vesti

Boske na Pegazu »

Nedugo pošto su se pojavile glasine da je Dragan Stevanović Boske kandidat za ministra privrede ili turizma, stigao je h...
ZutoCvece