OBRADOVIĆ: Sledi RADIKALIZACIJA protesta (VIDEO)

Boško Obradović, predsednik Pokreta „Dveri“ i govornik na sedmom protestu „1 d 5 miliona - Vranje bez straha“ najavio je za Info Vranjske radikalizaciju protesta protiv režima Aleksandra Vučića, sve do ispunjenja dva osnovna zaheva - slobodnih medija i slobodnih izbora.

Obradović je u izjavi za Info Vranjske ocenio da u Srbiji nema pravde u institucijama, pa je zbog toga put protesta jedini način koji vodi ka pobedi i padu režima koji je okupirao Srbiju.

- Vučić ima dva izbora - ili da ispuni naše zahteve, ili da padne sa vlasti - rekao je Obradović.

Protesti su počeli da oslobađaju ljude od straha, dok je istovremeno režim prinuđen da se, za sada, oslobađa svojih najgorih ljudi, kao što je Jutka na primer.

- Ako se plašimo, pa ge ćemo završiti? Strah nas vodi u definitivnu propast, i samo nas protesti vode u pobedu. Ako se plašite, idete u sopstvenu propast - rekao je Obradović.

Obradović je za Info Vranjske rekao da je plan i program i daljeg razvoja protesta, ali i budućnosti Srbije sadržan u dokumentu "Sporazum sa narodom", koji se, kako je naglasio, "sada potpisuje širom Srbije".

Obradović je najavio da će protesti trajati do konačnog razrešenja situcije, kao i da očekuje njihovo stalno omasovljenje širom Srbije.

SSB

Komentari

Ја сам мислио да су протести ГРАЂАНСКИ,а оно кренуше тзв опозиционе странке да се ШЛЕПАЈУ и препоручују за носиоце протестне штафете..Зато ће протести и да пропадну.

Najnovije vesti

Boske pred izlečenjem od korone »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, oboleo je od koro...
ZutoCvece