OBRADOVIĆ na lažnoj naprednjačkoj fasadi otvorio TRG LAŽI ALEKSANDRA VUČIĆA (VIDEO)

Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju, kraćim performansom u Vranju otvorio "Trg laži Aleksandra Vučića" na lažnoj fasadi zgrade pored Pozorišta na Trgu Republike.

- Ova fasada nije fasada, to je cirada ispod koje je otrcana fasada koja označava ruševine i propast Srbije i Vranja i simbolizuje vlast Aleksandra Vučića koja spolja blješti, a iznutra je prava propast, pa zato ovaj trg u Vranju više neće biti Trg Republike, već "Trg laži Aleksandra Vučića" - poručio je Obradović.

Lider Dveri je nakon preimenovanja Trga Republike u "Trg laži Aleksandra Vučića" ispisao crveni grafit sa napisom "Bojkot", aludirajući na bojkot izbora u martu 2020. godine, s obrazloženjem da u nenormalnoj zemlji nema normalnih izbora.

- Za sve ovo dobio sam dozvolu kao Vučić upotrebnu dozvolu za zgradu Pozorišta - istakao je Boško Obradović.

S. Kostić

Komentari

Upotrebna dozvola za pozoriste da li postoji?

Koji je ovo car. Bravo.

KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA, KAKVU SLIKU SALJEMO U SVET, POSLE NI KRIV DJAVOL KAD NE GLEDAV KO GOVEDA U SVET, MORE TREBALI SU AMERIKANCI JACE DA GADJAV ISTEPAJ GOVEDA I AJ U KUR... ZAKON POSTOJI SAMO ZA OBICNI SMRTNICI, DA JE NEKO DRUGI OVO URADIO ROBIJA ODMA... ZNACI MI OBICNI SMRTNICI SMO NEBITNI BITNO JE SAMO DA SE SEDNE U FOTELJKU, A POSLE TOJ BOLENJE KU*CINA... SRAMOTA...

Џаба кречите. Једини начин да Ацко и његови оду с власти је да се неколико ликова из опозиције склоне народу с очију - Ђики, Бошкић, Јеремија и још пар бајатих имена који нам титрају пред очима већ двадесет и кусур година. Једино свеже лице је онај тип из ДСС-а, али он је ван интересовања медија.

Bosko,ruke ti se pozlatile.Zbog te museme smeje nam se cela Srbija a i sire.

Србију боли Себастијан за Врање.

DRAGI VRANJANCI OVOM MUSEMOM DOTICNI SU NAM SE TOLIKO NARUGALI DA IH TREBA PROTERATI ZA UVEK IZ VRANJE.TRAZITE OD NAOLEZNIH DA OBJAVE CIJI JE TO IZUM.

Najnovije vesti

ZutoCvece