OBRADOVIĆ: BOJKOT ili izbori krajem 2020. UZ TEHNIČKU VLADU

SZS i Dveri zalažu se za bojkot izbora u martu naredne godine, jer stanje u zemlji nije normalno zato što je političko-mafijaški režim Aleksandra Vučića sve urušio i upropastio, ocenio je na knferenciji za medije ispred zgrade Skupštine Grada Vranja Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju.

Obradović je potencirao da u sadašnjim društveno-političkim uslovima nema uslova za izlazak na izbore.

- Za četiri godine nijedan lider opozicije nije gostovao na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a mediji pod kontrolom aktuelnog režima 24 sata vode kampanju protiv opozicije koja najavljuje bojkot izbora, a nikada ne napadaju "opoziciju" koja izlazi na izbore, što znači da SNS ima svoju "Desnicu" sa karikaturom Mišom Vacićem koji svađa narode koji zajedno žive, svoje radikale, svoje liberale, svog Nenada Čanka, na osnovu čega zaključujemo da Vučića "svrbi" samo bojkot izbora. Zato je Savez za Srbiju obišao 100 gradova kako bi ideja o bojkotu prodrla u zombiran narod od strane Vučićevih medija, pre svih, TV Pink i RTS - smatra Obradović.

Lider Dveri ipak vidi mogućnost za izlazak na izbore, ali ne u martu 2020.

- Izbori mogu da budu održani ali ne u martu 2020, već u decembru iduće godine, ali pod uslovom da se odmah formira tehnička vlada sa ministrima i iz opozicije, da se promeni medijska slika, da se stvore normalni uslovi za normalne izbore, da se sa vlasti skine politička mafija - upozorio je Obradović.

S. Kostić

Komentari

Tehnička vlada sa ministrima iz opozicije i Boško premijer a narod rogove na glavu.

BOSKO SRAM DA TE BUDE, VUCIBATINO NEPISMENA TAKO LI KOD KUĆE SVOJE SARAS ZIDOVE SPREJOM, TAKO TE MAJKA VASPITALA AMERIČKI ŠPIJUNE . ZAHTEVAM DA STARNKA U VRANJU OLATI NOVI PLATO

Koje bre zidove čoveče-šta ti je sa mozgom?!!! Šarao mušemu običnu, aman ljudi

Ne sara on zid nego musemu koja imitira zid. A ko je americki spijun, Bosko ili mozda prvorodjeni koji poklanja Klintonovima 2 miliona dolara, glavni mu savetnik Toni Bler. Ti i dalje veruj pinku botino.

Ko je čiji špijun vreme će da kaže. A onaj koji je potpisao Briselski sporazum i uterao Srbe u Kosovsku skupštinu i kosovsku vlast, ukinuo sve institucije Srbije( sudstvo, tužilaštvo, policiju, civilnu zaštitu..) na severu Kosova čiji je špijun. Sve je urađeno kako bi se navodno povećala bezbednost Srba , a ona se pogoršala, pa takse. Lako je optužiti ljude, ali teško dokazati. Najbolje dokazuju dela. Neki su već pokazali: granični prelazi, kosovski pasoši, registarske tablice, međunarodni pozivni telefonski broj, carina, katastarske knjige, članstvo u MOK, prvo fusnota Kosovo sad je nema......

Najnovije vesti

ZutoCvece