Oćete rupe? Može!

Kiša koja je padala prethodnih dana stvorila je brojne rupe na kolovozima po Vranju, koje i inače oštećuju vozila i ugrožavaju saobraćaj.

Ali, u ulici Ivana Cankara, neko iz gradskih preduzeća je "stručno" isekao kolovoz, i tako ostavio!

Da li će se i kada asfaltirati - ne zna se, ali zahvaljujući ovoj naprednoj rekonstrukciji, saobraćaj je gotovo nemoguć.

- Svaka rupa dubine veće od 20 milimetara i duža od 30 cm oštećuje vozilo. Slikaj slobodno! Pa dobro bre, ima li ovo negde u Srbiji, isekoše danas za pola sat i odoše. To li je država? - kaže naš sagovornik, saobraćajni inženjer po struci.

Čini se već da građane od naprednih stručnjaka ništa više ne može iznenaditi.

Opet, iskustvo pokazuje, smisliće oni već i nešto gore.

NIV

Komentari

Za njihovu decu, samo se fakturiše i prođe kroz papirologiju. Gonzi iskoči iz kabinet da vidiš grad i slavoljub neka obiđe malo da vidi ruševine

Slave zato kupuje kola sa specijalno amortizeri prilgodjeni vranjskim ulicama. Ic ne ga boli glava za rupke, al parke u dzep kapeeeev.

A tek da vidite patk u izvgradnji na ovoj kiši i ulice okolo njega, pa ono je van pameti, kao da je neko poorao teren, kaljuga, bare, jezero, ma koja fontana, ono su gejzeri; super ambijent da se snimi neki horor film!

A debljina asfalta 2.5 cm... Bravo momci bravo.... Ovo ce uci u knjige pod naslovom " kako ne treba raditi"

Dodjite da vidite na sto lici ulica Svetozara Markovica, sve iskrsismo kola po onija bregovi i po onej rupe, Kosta napravi zgradu, sabra pare i pobeze, a od obecanje da ce popravi put sto ga iskopa sas kamioni nista, sramota be za grad, kad gi dadete dozvolu da gradiv treba gi uslovite da svu stetu koju napraviv prilikom izgradnje treba i da nadoknadiv, a ne na vas vi svi sd puni dzepovi sas pare, a na nas rupe sas vodu, sram da ve je svi po red!

Pogledajte malo i šire
Kosovska do industrijske zone Geox hiljade vozila prodje a ulica je kao tobogan smrti truckanje da točkovi ispadnu samo obećanja (laži) pre izbora a sada ništa na sred ulice već nedeljama teče voda pukla cev i voda ide li ide i niko nista ne rešava, kamioni idu stalno nešto rade zemlja na putevima pa posle kiše pored rupa i mulj ili blato kako hoćete nazovite, kad bre će biti rešeno 2037

Najnovije vesti

ZutoCvece