Nuhijević: PSG i DS imaju ISTE CILjEVE

Poverenik vranjskog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG) Nemanja Nuhijević rekao je da članovi rukovdstva tok pokreta u lokalu ne zaboravljaju da su sa vranjskim odborom Demokratske stranke (DS) „odradili uspešnu kampanju za predsedničke izbore i tokom te kampanje imali vrlo korektnu saradnju“.

„To mi u našem odboru ne zaboravljamo, pa ćemo i dalje nastaviti da sarađujemo sa ovdašnjim odborom DS“, jasan je Nuhijević u izjavi za Info Vranjske.

On je optimista u pogledu buduće saradnje DS i PSG na nivou centrala u Beogradu.

„Centrale u Beogradu rade svoj posao, znam da ima određenih nesuglasica, ali se nadam da će doći do smirivanja tenzija, jer DS i PSG imaju iste ciljeve“, poručuje Nuhijević.

Janković: Nema razloga da odnosi DS i PSG ne budu korektni

Pokret slobodnih građana Saše Jankovića, u reagovanju na izjavu poslanika DS Dušana Milisavljevića u kojoj je „pružio ruku saradnje PSG“, reagovao je „neprihvatanjem bilo kakve saradnje sa DS koja je pošla stranputicom i koja mora da se opredeli između PSG i SNS“.

S.K.

Komentari

Nemanja, vodis politiku laicki, moj savet je da se sklonis politike jer nisi rodjen za polticara ... Lepo ti stoji da poziras za neki casopis i primas neki baksis ....

Da,iste ciljeve,da kako god mogu skinu ove,pa se nakace malo i oni da otimaju

Ovaj li be preletacevic ce vodi politiku sa nizu muzicku skolu.Sve cega se dohvatio je upropastio, pa ce tako i ovaj odbor da upropasti. Nije mi jasno da li ovi iz centrala stranaka u Bgd znaju koje ljude stavljaju i primaju u svojim strankama. Ocigledno NE.

Najnovije vesti

Zaista važan MEĐUPROSTOR »

U Vranju će u ponedeljak, 21. sepembra, biti održana izložba „Međuprostor“ četiri autorki - Ane Piljić Mitrović, magistr...
ZutoCvece