NS: Znate li bre više šta radite i KOGA ZAMAJAVATE?

Gradski odbor Narodne stranke u saopštenju za javnost još jednom je osudio bahatost lokalne vlasti, ovoga puta vezano za nove klupice na šetalištu.

NS je podsetila da je ta stranka najoštrije kritikovala i zamenu relativno novih klupa od kovanog gvožđa klupama od belog mermera.

- Mi smo tada tvrdili da se radi o nenamenskom i nepotrebnom trošenju novca građana Vranja jer su postojeće klupe bile i više nego adekvatne, te da tada novoformirana vlast predvođena Srpskom naprednom strankom to radi iz čiste obesti, samo da bi neko blizak njima strpao ogromnu zaradu u džep - podsećaju iz NS-a.

Kao dokaz da su tada bili u pravu iz NS-a pokauju na „ono što se upravo dešava na tom istom šetalištu, a to je situacija da se ove najnovije klupe od belog mermera, stavljene pre godinu dana, ponovo zamenjuju novim klupama od kovanog gvožđa, a koje su maltene identične prvobitnim“.

- GrO NS-a najoštije osuđuje ovako bahato i nepotrebno trošenje novca poreskih obveznika. U trenutku kada su nam gradske saobraćajnice u katastrifalnom stanju, menjati nove klupe još novijim je apsurd. Gospodo naprednjaci, zašto vam nisu bile dobre one prvobitne klupe od kovanog gvožđa, koje su potpuno identične ovim najnovijim? Zašto vam sada nisu dobre ni ove klupe od belog mermera koje ste postavili pre samo godinu dana? Znate li više šta radite i koga zamajavate? - pitaju se u NS-u.

Iz ove stranke ocenjuju da građani Vranje vlastima više ne veruju, jer „ovako bahato i nenamensko arčenje gradske kase na očigled Vranjanaca samo pokazuje koliko ste odlučni u nameri da grad ostavite u bankrotu i koliko je vaš režim poguban i štetočinski“.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece