NS: Zašto nisu smenjeni i ĐOŠA i DENZI?

Povodom aktuelnih političkih dešavanja u gradu oglasila se i Narodna stranka, saopštenjem za javnost, u kome se od smenjenog direktora "Komrada" Momira Stoiljkovića traži da glasno kaže ime onog ko tajno upravlja Vranjem, što je sada već smenjeni direktor rekao za govornicom Skupštine.

NS navodi da je „duže vreme dobro poznato da iz senke glavne konce vuče državni sekretar u ministarstvu privrede Dragan Stevanović poznatiji kao Boske i da se isti smatra alfom i omegom odlučivanja u Vranju“.

Takođe, NS u soštenju pita gradonačelnika Slobodana Milenkovića, „koji svakim danom sve više pokazuje da je čovek bez sopstvenog stava i morala“, da li on upravlja Vranjem i da li svoje odluke donosi samostalno?

- Ukoliko institucije našeg grada funkcionišu samostalno i nezavisno, zbog čega onda nisu smenjeni i direktor "Vodovoda" Goran Đorđević i gradski većnik Dejan Stanojević Denzi? „Vodovod“ je za ove tri godine potpuno finansijski devastiran iako građani Vranja plaćaju najskuplju vodu u Srbiji, a većnik Stanojević je na funkciju većnika stupio dok se protiv njega vodio krivični postupak zbog zloupotrebe službenog položaja i kada je nepravosnažno osuđen na dve godine zatvora - navodi se u saopštenju.

Na kraju, Narodna stranka poručilaje građanima Vranja da će „uskoro doći dan kada će sva nepočinstva i sve zloupotrebe naprednjaka doći na naplatu, da će svi koji su se ogrešili o zakon odgovarati istog trenutka kada instititucije sistema budu ponovo stavljene u službi građana“.

Komentari

Djosa nije smenjen jer krade za Bosketa i za sebe a i za Bulata, i naravno on je najbolji direktor. Mislim glupo pitanje, a eto vodovod skoro vise da i ne postoji to nema veze, koga briga.

Zato sto su podguzne muve. I zato sto nista nije protivzakonito dok se radi po naredjenju konobara i simpovig mladjeg referenta.

Polako sve će doći na red

Pa nemozev djosu da smeniv jer on mora da isplati pare na bosketa i bulata sto je napravio pricu za fabriku otpadnih voda a vec je tender bio proso uvreme sps ali djosa pomocko mora da se ugradi bulca i konobar...pitaj te ga djosu pomocka odakle mu kaskaji neli zena mu kupila pa nije nego od malverzacije... sad ce bude film sto stanko filipovic ima 1000 tuzbe protiv vodovoda koje mora se naplate...e tad ce biti problema za firmu zivi bili videli....

Vranjanci su već neko vreme izumrla vrsta u sopstvenom gradu.Mi ne odlučujemo ni o čemu,a radi se o nama,ali Kelnera to ne zanima,a mi ćutimo.U predškolskoj ustanovi je primljen logoped na zameni koji je iz Surdulice,iako Vranje ima kandidata za to mesto koji ispunjava sve uslove.Sada ćemo mi Vranjanci da plaćamo troškove prevoza,a taj novac je mogao da se iskoristi za jedno radno angažovanje,ili nekoliko socijalnih pomoći.Ali kad Kelner naredi,to mora da se ispuni.

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece