NS: SRAMNA ODLUKA odbornika o prodaji školskog placa Bulatovićima

Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji se oglasilo povodom sramne odluke gradske skupstine grada Vranja da se Velimiru Bulatoviću ocu Slaviše Bulatovića, inače narodnog poslanika iz redova Srpske napredne stranke, proda školski plac u centru Vranjske Banje.

- To je pokazatelj da imamo veliki problem sa bahatošću čelnika vladajuće stranke.

Taj plac u centru Vranjske Banje vredi više od 25.000 evra, a za nas Banjčane vrednost školskog dvorišta i nema cenu jer je to mesto okupljanja naše dece i sastavni deo škole.

Velimir Bulatović je u vreme vladavine Socijalističke partije Srbije, dok je bio direktor ove škole prisvojio kuću u kojoj i danas živi celokupna porodica Bulatović, a istu je dobio u bescenje.

E sada bi da se proširi i kući pridoda i okućnicu a sve to na uštrb školskog dvorišta. Sramno!

Bahatosti Bulatovića u Vranjskoj Banji će vrlo brzo doći kraj, a to što su prisvojili zloupotrebom Skupštine grada Vranja jednog dana će morati da vrate istinskom vlasniku, tj osnovnoj školi Predrag Devedžić u Vranjskoj Banji, a taj dan će doći vrlo brzo – kaže se u saopštenju koje je potpisalo Povereništvo Narodne stranke Vranjska Banja.

SSB

Komentari

Neka nas je... V u mozak kad dozvoljavamo

Pa oni vas i j..U u mozak narode. Mene ne. Odavno sam oh pročitao. Lopovi su lopovi. Sve opljackase. A narod glasa. Sluša onog bolesnika koji svaki dan laže laže. Koliko njih mi je reklo da je on pravi da Srbija je najbolja u Evropi da otvara fabrike. Naravno otvara kineske za gume ,rio Tinto kojim će da zagadi sve, daje subvencije uzima kineske kredite za autoputeve pruge pljačku. Lopovska banda Vučić Mali i ostali. Ministarstvo puno STARLETA lopova sa kupljene diplome. Lezbejka lopovka bruka Srbije. Pišite malo o svemu vranjske. Samo od vas možemo da znamo šta se radi.

Ne znam da li vrh stranke i gospodin Vučić znaju za ove mahinacije koje se dešavaju u Vranju,trebalo bi da im se pošalje neki dopis da vidi koliko su pošteni njegovi članovi a u čije poštenje se on toliko zdušno kune!!!

I TAKO UZ ACU LUKASA CE PROSLAVIMO KUPOVINU PLACA. I SVI JUMKOVCI CE IGRAV SIROTINJO TESKA

A vas direktor Bane kude će je . U bazen ili na 10ti sprat. Ili i on razmišlja kako da kupi jumko bez pare. Ali sviđa mu se ova pljačka i ovaj život. Do uništenja Jumka.

Kakav dopis kakav Vučić. Pa on i brat sa kumovima su prezadužili i opljačkali Srbiju. Jednog dana kad običan svet sazna istinu mnogima neće biti dobro. Na vrhu piramide pljačkaša Srbije je Vučić. Zato je stavio pod kontrolu sve značajne medeije, pa čak i lokalne. Njemu obrazovan svet odavno ne veruje. vara nepismene i ostarele koji gledajui TV. On je ponizan pred strancima, a nemilosrdan prema narodu. Zbog Kosova i ustupaka koji čini Zapad ćuti, jer niko drugi to im ne bi dao. Opozicija je satanizovana u medijima, a deo je formalna opozicija. Zapad teško nalazi zamenu za njega, jer retko ko može da prihvati zahteve koje oni traže. Tako on opstaje na vlasti. On njega ovi lokalni džilberi vide kako se otima i krade pa to čine i oni. Dajući lokalcima mogućnost da pljačkaju i otimaju on prlja i kupuje ljudi, tako da moraju da su ponizni i poslušni. Dobar primer Vam je glasanje u Skupštini grada Vranja za plac Bulatovićima.

Tačno dolinsrac. Gde da se žalimo ovom unistitelju Srbije i najvećem lopov u. Ja sam star penzioner i najveći sam njihov protivnik. Nisu svi stari budale.

Pošteni su na lokalu koliko i u vrhu,LOPOVI

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece