NS: Policija da zavede red, građani da se ODUPRU DIKTATURI

Centrala NS-a u Beogradu potvrdila je da su u nedelju u podne batinaši iz SNS u centru grada pretukli predsednika i potpredsednika GO Narodne stranke Vranje, i tim povodom pozvala građane Srbije da se na vreme odupru diktaturi.

Kako su Info Vranjske već izvestile, četvorica članova SNS-a u Vranju u nedelju su pretukli predsednika GrO Narodne stranke Vranje Đorđa Ristića i potpredsednika Dragana Pavlovića, koji je i odbornik u Skupštini grada Vranja.

- U ovom trenutku jasno je da je režim počeo fizički da se razračunava sa neistomišljenicima. Pavlović i ja smo krenuli u prostorije naše Narodne stranke i ispred samog ulaza čuli smo vulgarna dobacivanja i minut nakon toga četvorica članova SNS-a koje poznajemo su nas napala - kaže Ristić.

Ristić dodaje da ga je jedan od članova SNS-a držao dok su ostala trojica tukla odbornika Pavlovića, a zatim i njega.

On ističe da su članovi SNS-a nastavili sa uvredama čak i nakon dolaska policije.

Incident je usledio nakon saopštenja Narodne stranke u kome je Ristić ukazao da je skandalozno što je prostor Doma kulture Vranje izdat na korišćenje SNS-u jer to predstavlja „uzurpaciju gradskih prostorija u stranačke svrhe“.

Odgovor Srpske napredne stranke, u nedostatku objašnjenja, bio je fizički nasrtaj na članove Narodne stranke.

- Srpska napredna stranka svoju masovnost očigledno pokazuje time što mnoštvo njihovih članova fizički nasrne na jednog ili dvojicu neistomišljenika, ali mi ćemo, bez obzira na to nastaviti da ukazujemo na sve što na štetu građana Vranja radi SNS - kaže Ristić.

Narodna stranka na kraju saopšteneja pozvala je nadležne organe da u najkraćem mogućem roku procesuiraju nasilnike iz Srpske napredne stranke i poziva Vučićev režim da se odrekne nasilja u političkom delovanju, a građane Srbije da se na vreme odupru diktaturi.

Komentari

Policija da odradi svoj posao, i da se ujedinimo svi da stanemo ovoj bagri na put !

Divljaci se ponasaju zivotinjski,napadaju u coporu

ABE PA VI SVAKI DAN TREBA BOCETA SPIJUNA DA GA OPRAVLJATE JER ON SURUJE SAS NJI.

Svakom normalnom je jasno, zlo u olicenju sns mora da nestane sa scene. Divljaci i primotivci ne mogu biti deo civilizacije u XXI veku.

Igor Zivkovic ce vam pomogne,mora da se salite...

Zasto policija cuti?cija je ona?gde su novinari?gde je javnost?danas njega prebise sutra ko zna

Policija cuti, novine cute. Znaci dozvoljeno je. Ajdemo mi slobodni da bijemo po dvojcu naprednjaka svaki dan, vidite da je to dozvoljeno.

Najnovije vesti

Zašto Vranje (još) nema bazen? »

Situacija sa koronavirusom u Pčinjskom okrugu se smiruje, kažu nadležni.Iako je na snazi isto stanje u celoj Srbiji, Vra...

Makarić oduvao «krov» »

Surdulički Radnik u prvom kolu novog šampionata Super lige slavio je u Beogradu na «krovu» protiv domaćeg Voždovca rezul...
ZutoCvece