NS: Pokupljenje vode za prikrivanje mahinacija i lopovluka

Vranjska vlast se poigrava sa egzistencijom građana, ocenila je u svom saopštenju Narodna stranke Vranje, posle sednice Skupštine koja je donela odluu o poskupljenju vode za oko 20 odsto.

Saopštenje NS-a prenosimo u celini.

- Novim zaduživanjem i povećanjem cene vode gradska vlast svoju nesposobnost pokušava da nadomesti novim zaduživanjem i novim nametima na građane.

Ako se grad zadužuje novih 100 mililiona dinara za finansiranje i refinansiranje kapitalnih projekata među kojima je i vrtić u naselju Raška, postavlja se pitanje zbog čega je grad prethodno izdvojio pola miliona evra za finansiranje privatnog vrtića?

Zbog čega odmah taj novac nije uložen u vrtić u naselju Raška već je tada odlučeno da se obustave svi radovi na tom vrtiću da bi se novac dao privatnom?

Mi nismo protiv izgradnje bilo kog vrtića ali se ovde stvara ozbiljna sumnja o zloupotrebi budžetskog novca za nečiji privatni interes, jer su tih pola miliona evra odmah mogli biti uloženi u vrtić u naselju Raška.

Što se tiče drastičnog povećanja cene vode od skoro 20 odsto na ionako najskuplju vodu koju Vranjanci plaćaju, grad pokušava da sve lopovluke i svaku nesposobnost rukovodstva JP „Vodovod“, na čelu sa direktorom Goranom Đordevićem prikrije i nadomesti o trošku građana.

Narodna stranka Vranje pita gradonačelnika Milenkovića da li se ovakvim poskupljenjem cene vode i udara na budžet građana Vranja odaje priznanje i nagrada direktoru „Vodovoda“ Goranu Đorđeviću za sve devastirane vranjske ulice i razne malverzacije oko izvođenja radova?

Nijedna rekonstrukcija bilo koje ulice u Vranju koja je započeta nije završena do kraja.

Ulice su prepune udarnih rupa, a one koje se navodno rekonstruišu ne završe se do kraja i ostanu polovično urađene, te sada tako "rekonstruisane" izgledaju gore od prethodnog stanja.

O tome smo svedoci svi mi građani koji živimo u Vranju i svakodnevno prolazimo tim ulicama.

Inače, gospodin Đorđević je upropastio svako preduzeće kojim je rukovodio, a sada je devastirao i doveo do bankrota i „Vodovod“, te bi njegove greške, mahinacije i lopovluke sada trebalo da nadomeste građani Vranja novim poskupljenjem vode od 20 odsto. Sramota! – kaže se u saopštenju koje je potpisala Narodna stranka Vranje.

NIV

Komentari

Pljačka ništa drugo, pljačka građana. Najgora stvar što oni koji sede u odborničkim klupama daju glas da bi ih Đoša, Gonzi i ostala SNS banda pljačkali!

ISTINA Djoša ruši SNS na izborima zbog mahinacija i lopovluka....

20% ovo je harač i reket. Zaposlio kuso i repato, polusvet od Muru, Voćka preko ostalih baraba. Ono kad te je sramota da se javiš ljudima na ulici iako ih poznaješ, on to stavlja na grbači ovog naroda. Nećeš još dugo lopove, ni ti ni tvoja bagra lopovska.

Ni ovo povećanje cene vode neće izbući Vodovod iz blata samo povećava mogućnost manipulacija sekte koja se zove SNS

Poskupljenjem vode gradjani placaju i potrosnju vode u firmama koje ne placaju istu kao rezultat loseg rukovodjenja

Jumko i Simpo koliko placaju vodu????

Da li je pre poskupljenja vodovod pružio dokaze da je preduzeo sve zakonom raspoložive mere za naplatu potraživanja, za smanjenje tehničkih gubitaka, rashoda i troškova poslovanja itd

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece