NS: Nezakonit PRITISAK SNS-a na birače

SNS i pored očigledne premoći koju ima pre izbora nastavlja kampanju protiv svih učesnika izborne trke, ocenio je Okružni odbor Nove Srbije u svom saopštenju u subotu.

Prema ovom saopštenju, najnoviji primer takvog nedemokratskog i na kraju nezakonitog ponašanja, dogodio se, tvrde u Novoj Srbiji, prethodne nedelje u Preševu.

- Potpredsednik SNS-a u Vranju i direktor Ddistribucije praktično je zloupotrebio svoj položaj i vršio pritisak na nekoliko srpskih porodica iz Preševa da svoj potpis ne daju nikom osim SNS-u. Na kraju, neki od njih tvrde da im je Nikolić petio i otkazom - kaže se u saopštenju NS-a.

U ovoj stranci ocenjuju da je reč o neprincipijelnom i nedopustivom političkom ponašanju, kojim bi moralo, „da ga ima“, da se pozabavi i tužilaštvo.

- Narodni blok na čelu sa Novom Srbijom nastavlja prikupljanje potpisa, i u tome nas neće sprečiti nikako neustavno delovanje bilo koga na terenu - kaže se u saopštenju NS-a.

SSB

Najnovije vesti

Pronađena nestala Vranjanka »

Julijana Zdravković, koja je nestala u Vranju 21. septembra pronađena je u četvrtak, potvrđeno je u vranjskoj policiji....
ZutoCvece