NS: Naprednjaci prete prevoznicima ako PREVOZE OPOZICIJU

Narodna stranka u Vranju optužila je u utorak GrO SNS-a da opstruira organizovani odlazak demonstranata za Beograd, na veliki miting protiv režima Aleksandra Vučića koji je zakazan za 13. april.

NS naglašava dau su u „poslednjih nekoliko dana“ autoprevoznici iz Vranja izloženi „neverovatnim pritiscima od strane režima“.

- Vlasnicima autoprevozničkih firmi se preti raznoraznim inspekcijama, kao i da će biti izloženi vanrednim tehničkim pregledima svojih vozila, da će im tablice biti skinute sa vozila, te da će po svaku cenu biti isključeni iz saobraćaja ukoliko prihvate da toga dana voze građane na protest u Beogradu - kaže se u saopštenju NS-a.

Prema ovoj stranci, pretnje i pritisci se tu ne završavaju, „već se govori i o tome da može doći i do zatvaranja firmi istima“.

NS je u svom saopštenju najoštrije osudio „ovakav vid pritiska na autoprevoznike koji pošteno rade svoj posao, plaćaju porez državi, koja sa druge strane ne dozvoljava da isti zarade novac od kojeg žive“.

- Da li ovakvi vidovi pritisaka, pretnji i ucena postoje u slobodnom i demokratski uređenom društvu ili su svojstveni režimu izrazite autokratije? - pitaju se na kraju saopštenja u NS u Vranju.

Komentari

E, baš zato ću da idem.

Sta ste ocekivali da vas sponyorisu,pa niste vi sns.

Takav stav podstice one koji su se kolebali da krenu za Beograd. Snaci cemo se!

Radikalska posla. Prete biju kradu ubijaju kupuju državnim našim parama. Bliži im se kraj narod više ne može da trpi jaram veci nego pod turci. Napred skinimo bolesnika UNIŠTI nas.

Nisam planirao ici za Beograd 13-og, sada idem i da vidim ko ce me zaustaviti.

E BAS BI VOLEO DA VIDIM KAKO CE ME ZAUSTAVI KAD KRENEMO PESKE IDEMO PESAKA.........

Sto pre sklonimo ovog bolesnika i ove bolesnike koje nam je doveo spasicemo zemlju od bede i od haosa. Ovoliko ludilo niko jos ne je proizveo u Srbiji do sada, covek prosto nije normalan. Vec mesec ipo dana seta jadne ljude koje drzi na uzici radom na odredjeno vreme i laznim obecanjima za posao, od grada do grada o drzavnom trosku ili od reketiranja firmi da to sponzorisu, da jedan deo ove zemlje uopste ne radi nego idu silom da hrane bolesnu sujetu svog vodje. To nigde na svetu nema tolika bolestina, unistise skroz ovu jadnu zemlju. Dole bagro jedna fasiticka idemo za Beograd nista nam ne mozete.

Djosa skaplja je pretio ljydima koji se bave prevozov u vranju.E to je ono ima podrsku iz Bg..Zato se tako i ponasa.Maltretira zene ucenjuje trazi pare i mnogo toga.Glota.

Ako pristanu na ovo krivi ce biti i prevoznici.Ako uredno placaju porez,mogu da im pljunu...Ljudi i ovo ce da prodje sta cemo posle?razmislite o tome!

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece