NS: Na delu skoro ogoljena PLJAČKA BUDŽETA

Povodom najnovijih dešavanja po Vranju oglasio se i ovdašnji odbor Narodne stranke, ocenjujući kao sramnu odluku Gradskog veća da SNS-u odobri korišćenje gradskih prostorija u stranačke svrhe „gotovo džabe“.

- Niste vi dame i gospode većnici popili svu pamet ovog sveta pa da, koristeći se raznim manipulacijama i mehanizmima koji su vam na raspolaganju, ubedite građane da je to što radite moralno i pošteno. Vranjanci su svesni koliku štetu nanosite gradu time što legalizovanom pljačkom gotovo otvoreno pljačkate gradski budžet - kaže se u saopštenju.

NS ocenjuje da je Vranje za pune dve godine vlasti SNS-a „potonulo u ponor i beznađe“, jer ova vlast za to vreme nije uspela „da jednu jedinu ulicu od nekih 360 metara dužine asfaltirate adekvatno i na način kako to dolikuje jednom gradu“.

U svom saopštenju NS primećuje da je komunalna infrastruktura u katastrofalnom stanju, da je grad prljav, ulice pune udarnih rupa, a pasa lutalica ima više nego ikada, „iako ste iz budžeta u te svrhe izvesnoj kompaniji "Avenija MB" isplatili 4.000.000 dinara“.

- Dakle, gospodo naprednjaci, radili ste isključivo u ličnom interesu. Koliko ste destruktivni govori i činjenica da ste i to jedno jedino šetalište koje imamo razrušili i raskopali mimo svih građevinskih dozvola, da bi sproveli toplovod koji nikome nije bio poteban i koji ne funkcioniše. Verovatno zbog toga da bi neko od vas stavio u džep ogromnu proviziju. A i dozvole vam nisu potrebne kada u rukama imate ogoljenu silu. To što nam sada šetalište izgleda katastrofalno, nikom ništa - kaže se u saopštenju NS-a.


Najnovije vesti

Zašto Vranje (još) nema bazen? »

Situacija sa koronavirusom u Pčinjskom okrugu se smiruje, kažu nadležni.Iako je na snazi isto stanje u celoj Srbiji, Vra...

Makarić oduvao «krov» »

Surdulički Radnik u prvom kolu novog šampionata Super lige slavio je u Beogradu na «krovu» protiv domaćeg Voždovca rezul...
ZutoCvece