NS: Ministar neka živi sa 5.000 dinara mesečno!

SNS u Vranju i na jugu Srbije sve je žešće u izbornoj kampanji, koja doduše nije nikada ni prestajala od dolaska na vlast, ocenjuje sa u novom saopštenju za javnost Nove Srbije u Vranju.
- Oni, između ostalog, obećavaju i uzgradnju staračkog doma, (ne)svesni činjenice da su zaslugom naprednjaka deca otišla na Zapad, a stari i nemoćni ostali sami, pa im je potrebno socijalno zbrinjavanje - kaže se u saopštenju Okružnog i Gradskog odbora NS-a.

Posetu ministra za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Zorana Đorđevića Vranju ovdašnji Novosrbijanci ocenjuju kao «veliku vranjsku bruku».

- Ministar Đorđević, nekadašnji vozač Jorgovanke Tabaković, a sada «magistar bankarstva», došao je u Vranje kao da je ovaj opustošeni grad organizovao trke «Formule 1», dok je socijalna pomoć za jedno lice 5.000 dinara mesečno!? Neka on, ministar «socijalnog staranja» primi 5.000 dinara mesečno, pa neka živi s tim novcem - predlažu u NS-u».

Nova Srbija u Vranju u svom saopštenju za javnost osvrće se i na «botove iz «Simpa» čiji je zadatak da blate ovu stranku».

- Botove sa potpisom «Anita» odmah smo prepoznali i identifikovali, oni su naručeni iz «Simpa», pa je naš odgovor samo jedan, a to je poruka da nećete još dugo da dnevno pravite gubitke od 35.000 evra, pa će vas ta ista vlast iza koje stojite baciti niz vodu i tada angažujte botove da pišu što god zaželite - poručuju vranjski odbori Nove Srbije.

S. K.

Komentari

Niko nije nedodirljiv.Platice za sve lopovluke.A dokaza koliko hoces.Petrusevicu a jedan novi zatvor u Krivu Feju umesto stadiona u Sportski centar.Ekonomski isplativa investicija.

Plata u Simpo 21000 din,Jumko 18000 din..grad socijalna bomba!

Kraj im je blizu.Nece oni docekati martovske izbore.Tehnicka vlada i privremene mere u svim opstinama u Srbiji.To im je vec receno.Zivece i oni sa po 15000 dinara mesecno

Simpo jeste Bot centar za Pcinjski okrug.Arhi bot Sladjan Disic direktor Simpa a recimo po MAC adresama svi hardveri se nalaze po Simpovim kancelarijama.Ludi Milojko nam recimo dolazi iz Zlatokopa.Milojko imas 50.000 platu baci racunar i kupi nov.Ne traze se racunari po IP adresama vec po MAC adresama.Zato svaki racunar morate baciti i kupiti nov.To je to bagro napredna.

Lako je Disicu inkasira svaki prvi 11000 eu a mi radnici lizemo sladoled za 20 din.Prokleti svi bili koji ste za sns.

Karcinom grada Vranje-SIMPO VRANJE.

DANKA ZA MINISTRA!!

Jedina opozicija.

Radnici Simpa taoci ovog iz Kasapun sto seta u cipele i trenerke,kakav DZOGAN ljudi????

Mora korupcija u gradu da se iskoreni inace nema nista od nas

GOTOV JE SNS.

To je ta ekipa Ludi Petko i Krle loza.Ma bravo za Ludog Petka i Krleta moja braća.

Da gurav kamen nagore hiljadu metra a da im ne padne nadole,lopovi haraju u vranje

Mnogo je 20 000 treba da im se smanji, da rade dzabe za ljubav njihovom vodji!

Najnovije vesti

Golfom na Renoa, pa u Bolnicu »

Kod sela Korbevac pored Banje došlo je do teškog udesa u kome je jedna osoba teže povređena, saoštila je policija.Prema...
ZutoCvece