NS: Hapsite prvo nasilnike u svojoj partiji

Povodom novog saopštenja, ili navodnog saopštenja SNS-a Vranje oglasio se i vranjski GrO Narodne stranke, najoštrije osudivši još jedan u nizu verbalnih napada usmerenih ka portalu Info Vranjske i glavnog urednika Sašu Stojkovića.

Saopštenje prenosimo u celini.

- Pozivanjem na hapšenje nezavisnog novinara lokalnog portala koji, gle čuda, nije pod kontrolom režima, nije ništa drugo do vršenje pritiska na nadležne državne organe koji ovom režimu poslušno služe za razračunavanje sa nezavisnim novinarstvom, opozicijom i svakim drugim slobodoumnim razmišljanjem i javnim iznošenjem stavova suprotnih stavovima režima.

Ovakav kontinuirani udar na portal Info Vranjske od strane režima poprima stanje patologije i deklariše zaposlene u tom mediju kao legitimne mete za razračunavanje sa nezavisnim novinarstvom i slobodom govora.

Zašto, recimo, gospoda naprednjaci ne pozovu zamenika OJT u Vranju Zorana Kitanovića da uhapsi četvoricu nasilnika članova SNS i radnika „Vodovoda“ koji su pretukli predsednika i potpredsednika naše stranke u Vranju i to na očigled kamera Narodnog univerziteta?

Zašto se pomenuti snimci sve vreme kriju?

Zašto taj isti SNS ne pozove na odgovornost tog istog zamenika OJT koji pune dve godine kao pitu razvlači predistražni postupak, ne bi li učinjena dela zastatela?

Da li je normalno predistražni postupak voditi pune dve godine i ne stići do nigde?

U svakom slučaju, umesto da se naprednjaci obračunavaju sa nasilnicima u svojom redovima, kućepaliteljima i zlostavljačima, oni pozivaju na hapšenje urednika jednog nezavisnog portala samo zbog toga što im se ne sviđaju tekstovi koje portal objavljuje.

Nije lako u ovim teškim vremenima autokratije i jednoumlja biti nezavisan novinar i zato Narodna stranka pruža punu i bezrezervnu podršku gospodinu Saši Stojkoviću i portalu Info Vranjske, kao i svim ostalim nezavisnim i objektivnim medijima i novinarima koji časno i odgovorno obavljaju svoj posao – kaže se u saopštenju GrO NS u Vranju.

NIV

Najnovije vesti

Boske zaposlio suprugu u NBS »

Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede i koordinator SNS za Pčinjski okrug, zaposlio je svoju...
ZutoCvece