NS: Boske, dokaži i ti ODAKLE TI DIPLOMA

OkO Nove Srbije pozvao je u petak Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Ministarstvu privrede i koordinatora SNS Pčinjskog okruga da dokaže kako je dobio diplomu u svom problematičnom školovanju ili da se „pridruži svom prijatelju Siniši Malom za kojeg je posebna komisija Univeziteta u Beogradu potvrdila da je njegov doktorat plagijat“.

Nova Srbija ne sumnja u problematično školovanje Dragana Stevanovića.

- Sve je problematično u njegovom «školovanju», posebno diploma iz Sremskih Karlovaca, zato pitamo kako može čovek koji je u životu pročitao jedino «knjigu šanka» u surduličkim kafićima i list «Veliku Srbiju» i kome je Srpska radikalna stranka u srcu, da poseduje fakultetsku diplomu, u to nikako da poverujemo - kategorični su Novosrbijanci Pčinjskog okruga.

Stevanovića Okružni odbor Nove Srbije poziva «da Vranje i jug Srbije ostavi na miru».

- Ti da komanduješ Vranjem, to mi nikada nećemo dozvoliti, kao ni da izigravaš gospodara života i smrti sa tvojim pulenom Slavišom Bulatovićem. Pozivamo te da se sam povučeš sa političke scene i vratiš u neki od surduličkih kafića - jasna je poruka Nove Srbije.

NIV

Komentari

Kakav fakultet ima u sremsku kamenicu?

Za konobari

Boske konobar kakva diploma

A dok su vam vedete bili Gogce i Lale tad Velji nisu bili bitni ni moral ni diplome??? Ne zaboravljamo vase reketiranje u ovom gradu!!!

Nova Srbija se njih oslobodila. Odavno. Ova postava sada u Novoj Srbiji nema nikakve veze sa tom od pre nekoliko godina. A i Gokče i Lale nisu tvrdili da imaju fakultetske diplome niti bili državni sekretari!
A takve kao što su oni bili u sadašnjoj vlasti ima mnogo više od dvojice! Sa dvojicom bi možda i moglo da se izadje na kraj! Kao što je to učinila Nova Srbija. Ali u sadašnjoj vlasti je svaki drugi takav! U tome je problem.

Boske donesi turu pica kakva skola..pkb je tvoja sansa kad ode dolovac zagorka

On je sa srecka pejkovica skopija svinje po zaguzanje kakva diploma

Boske je izuzetan kapacitet, za tri meseca završio fakultet, doduše privatni i ne zna gde ga zavrsio, ali ga završio! Gonzi studirao 6 godina medicinski fakultet, pa još 6 specijalizacija, zato je tu gde je, da je zavrsio kao Boske za 3 meseca bio najmanje ministar!

Zasto Boske ne pobedi na izborima u Surdulici? Da se zapitaju svi Vranjanci! Tamo odrastao, ziveo a nikada nije pobedio na izborima. Zato sto ga poznaju kao neskolovanog, nestrucnog i nece ga ni svoji, a dosao Vranje da vodi. STrasno!

Ajde bre civek polozio u jednom danu pet ispita, kapacitet jedino se zajeba pa pogrei mesto gde je studirao e moj Vucicu

Kupio u beograd par stotina hiljada evra nekretninu i preselio porodicu

Kupio u beograd par stotina hiljada evra nekretninu i preselio porodicu

Ali BOSKE je agilan na preCednika potpisuje prodaju pkb lastu hanplast i mnoge druge. A batiki kao kupuju preko lažnog nekog drugog. A BOSKE trpa kapital od prevare i potpisi.

Zavrsio treci stepen vanredno u Surdulicu,nosio iscepane farmerice i sangajke a danas glumi MINISTRA.

BOSKE KRADE DO KOSKE!!!!

BOSKE KRADE DO KOSKE!!!!

Razveo jedan brak u vranju pa bezi ali gde

POKRENIMO INICIJATIVU U VRANJU
DA SVAKI DONESE DIPLOMU BILO KAKVU STO IMA PA DA VIDIMO KOJ JE ZA KUDE
NPR..VETERINARSKE AMBULANTE, ZATIM KONOBARI, KUVARI , DRVODELJCI, GIMNAZIJA ALA TURISTICKA
ZATIM , METALOPOSLASTICARKIS KURSEVI...ITD ITD

Ima diplomu konobara kafe "Pegaz" Surdulica. Kao i vecina iz Sns konobari, bilderi, izbacivaci iz kafana i birtija

To univerzitet Edukons Sremska kamenika, a fakultet za uslužni biznis ( FABUS), čuveni u Vranje po Zoranu Vladimirovu(Velinović) zvani Tortan. E taj koji na ekonomiji u Prištini 3 godine nije mogao da položi matematiku, pa u Leskovcu kod Karića nešto ekspesno menadžment usreći sve ekonomiste u Vranje. Njegov kadar u MUP-u, BIA, PIO,EPS, PTT... To je završio Boske ,a to je pod pokroviteljstvom SNS kadra sa Kosova Dželetovića. To je onaj koji je na drugom fakultetu FAM u Novom Sadu opremio diplomom Tomu Nikolića poslovođu na groblju u Kragujevcu. Imao je Boske od koga da uči. Nova Srbija da kupi lektiru za osnovnu i srednju školu i da pošalje Bosketu da se obrazuje. Neće samo majica Vjeke Šešelja i živeo AV. Šef tenderske komisije za prodaju PKB se opario i otisao za BG pre fijaska u Pčinjskom okrugu. Ali počela je igranka, to je važno. Kad stane muzika videćemo ko je gde.

Žao mi je Bosketa mnogo je učinio mnogim ljudima što ga vi iz Vranjskih pljujete a sve to što niste i ne dobijate pare iz budžeta grada Vranje.Ali zato su odgovorni njegovi saradnici koji su to tako procenili za male pare.

Na koga je pomogao,daj ime?VITKO NIJE IZ VRANJE.

HITNO DA SE IZJASNI KAKVE VEZE IMA SA FIRMU FLUIDI PRESEVO?RASPRODAJES IMOVINU SRBIJE OLOSU IZ BOSNE.

I Pahomije je iz Bosnu!

Boske je gospodin za sve.

BOSANAC novi ministar PRIVREDE !!! Vi kako ocete....

Boske dr za ove seljake iz Nove Srbije.

Jaka vam stranka kad je vodi Brace svercer kafe. Stvarno smo mi srbi ludi

Ljudi pa Srecko Pejkovic je i srednju skolu zavrsio vanredno i to preko veze preko zeta muTozu. Od onuj Sladjanu , koja drma stvari iz poresku, muz., A sad nacelnik Okruga. Lele kude mi zivimo.....

Boske trazi se konobar u ovaj novi hotel,posalji CV

Boske je akademik za ove iz NS,secamo se odlicno Laleta balvana,narodnog poslanika,toliko o vasoj strucnosti.

Najnovije vesti

Buki na muki »

Iako su vranjski naprednjaci ostvarili (neslućeno?) veliku pobedu na junskim izborima, uprkos istorijski maloj izlaznost...
ZutoCvece