Novogradnja blokirala gradsku kasu!

Preduzeće „Novogradnja“, koje se nalazi u stečaju, blokiralo je gradski budžet sa iznosom od 31 milion dinara, po osnovu sudskog spora iz 2005. godine, potvrdio je u izjavi za Info Vranjske Ivan Stanković, član Gradskog veća za finansije i budžet.

Stanković je, pružajući dodatna objašnjenja vezana za aktuelnu blokadu gradske kase od strane nekada najvećeg vranjskog građevinskog preduzeća, kazao da je reč o posledicama spora iz prošlog vremena.

Investitori na čekanju

„Tadašnja opštinska vlast nije htela da plati „Novogradnji“ kao izvođaču, navodno, nezadovoljna kvalitetom izvedenih radova, ali to nije uspela da to dokaže na sudu.

Sada imamo blokadu i situaciju koja nam govori da ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji, i to sa kamatom“, poručuje većnik za finansije i budžet Ivan Stanković.

S.K.

Komentari

...platicete i meni i to sa kamatom..obecavam...

Tek cete placati, zapravo gradjani Vranja ce placati vasu nestrucnost, nesposobnost i neznanje. Ovo tek picetak blokiranja budzeta. Mnoge ljude ste zeznuli i oni ce vam debelo naplatiti.

Zahvaljujuci strucnosti policije,sudstva i gradske vlasti placate..xa xa sramota..neznanje je blagoslov

Vidite sta su nam ostavli oni koji su bili na vlasti a sad idu da savetuju vladu tj.njihove ministre zar ovo nije perverzija,Tus,putni troskovi,sada Novogradnja i mnogo stvari koje se placaju ili treba da se plate,a niko ne odgovara krivicno.Lesinari kao sto su advokati sa nekim pausalom zive lepo,pogledajte koji advokat lose zivi,ovo je propast ovog korumpiranog drustva,nazalost a sirotinja jedva prezivljava.

Bravo za pravobranioca,ima li neki spor da je dobio.Samo ga vi podrzavajte,blokirace svaki mesec budzet.NEZNALICA!

Zasto sada ne podnesete krivicnu prijavi Stojcicu,on je bio predsednik,Tus,pa sada i Novogradnja,a mi da placamo.Mnogo je kume.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece