NOVO ZADUŽENJE: Vranje hita ka MILIJARDU DINARA DUGA

Skupština Grada Vranja na sednici u petak usvojila je predlog odluke o novom zaduživanju Grada u visini od 140 miliona dinara.

Bojan Kostić, gradski većnik za finansije i budžet, pokušao je da opravda novo zaduživanje Grada pred odbornicima gradskog parlamenta.

- Grad će ova sredstva domaćinski utrošiti na infrastrukturno opremanje Industrijske zone Bunuševac, uređenje mesnih zajednica, rekonstrukciju ulice Bore Stankovića i sufinansiranje projekata sa nadležnim ministarstvima - obrazložio je Kostić.

Ukupan dug Grada Vranja iznosio je na dan 31. decembra prošle godine ukupno 681 milion dinara, pa su odbornici opozicije upozorili odbornike vladajuće koalicije «da je moguća zaduženost Grada u 2019. godini već na 63,4 procenta,a tek je početak nove kalendarske godine»!

Grad će, dakle, u februaru biti zadužen sa 721 milion, sa tendencijom daljeg zaduživanja.

S. Kostić

Najnovije vesti

Vranje SADI drveće!!!!!! »

Sasvim neočekivano i iznebuha, ogoljeno Vranje potpuno ruinirane životne sredine puključilo se u sasvim suprotnoj akciji...

KORONA NA JUGU: Dalje smirivanje »

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 397 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 91 je poziti...
ZutoCvece