NOVO VREME: Da li će OČINJI VID i Filipko služiti vojsku?

Sve češće najave povratka služenja vojnog roka pokreću i neka zanimljiva pitanja.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je nedavno da će "biti pozivani mladići, ali i devojke koje to žele, najranije 2004. godište, a da će 'na red' stići i oni rođeni 1990., pa nadalje".

Budući da se mladi naprednjaci kunu u lojalnost vlasti, biće zanimljivo videti da li će uniformu obući upravo postavljeni direktor Filipović, kao i stranački mu drug i poslanik Milan "Očinji vid" Ilić.

Svojevremeno je tadašnji narodni poslanik Konstantin Samofalov iz DS-a vratio mandat i dobrovoljno otišao na služenje vojnog roka.

Da će Filipović, Ilić, a možda i direktor Pozorišta, što da ne, obući unifome - saznaćemo uskoro.

Da ne bude na kraju po onoj narodnoj “Ustaj sine, Vučić zove”!

NIV

Komentari

Očinji je student, zajedno smo studirala, kolko znam on je stao na treću godinu na Niški ekonomski, tako da je siguran još godinu i po za vojsku, sve i da dava u rok ko njegov precednik. Ako ga nesu ispisali u medjuvremenu.

Prvo naučite pravopis, pa onda dajte sebi mogućnost da komentarišete uspešne mlade ljude.

Od kad je uspeh laganje i varanje i pljackanje sopstvenog naroda

Неспособне не примају у војску.

Prosla su vremena kada su konjima vuceni topovi ja mislim da se to sada radi motorizovano

Ta naprednjačka bagra je došla da krade i pljačka. Stavljaju na rukovodeća mesta sve glupane i debile da lakše manipulišu sa njima i preko njih pljačkaju. Srbija i narod njih ne zanimaju.

Ocinji vid moze kao kozmeticar, da gi cupa obrve i sece nokti. A filipko moz da nosi puske i torbe, gabaritan je, ima ga, pa moz da potegne

Filipko od vojsku najvise sto zna je FK Torpedo druga ruska liga da igra prelazi cesto. Navija za tobdzije sto sa Hajberija, sto isto ima veze s vojsku i gadja gi navijacki svako kolo. Dobro da nema klub furundzije, vise bi mu pasalo. Mada kakav je cuk, Vest Hem bi mu bio prirodan izbor, Felipko cekicar. Pricav da je jos od osnovnu krenuo s kladisu, i jurio Leganes, dok je uzgajivaja krastavac u Ribince. Kako se fizicki poceo deformise sve vise voli zabare i seriu A. Slucajno? Ne bih rekao...

Ma oni sve mogu." Toliko su sposobni". Ha ha ha......
.

Pa oni da su sposobni za vojsku nebi se uvikli u politiku gde idu paraziti i neradnici bez morala...

Pa oni da su sposobni za vojsku nebi se uvikli u politiku gde idu paraziti i neradnici bez morala...

Kakvi botovi, treba im dati lopatu i metlu da čiste ulice u vranju.

Ovaj Felipko bio samno na Višoj školi u Vranju teško muvalo samo što je zna kad se ide na neki sajam i ćelepur za dzabe a ovog drugo očnji vid nepoznajm nema komentar .

Prvo treba da prođu regrutaciju a ova dvojica to ne bi prošli a kamo li da služe godinu dana

Slika sve govori. Ove osobe su DNO DNA. Bez srama, savesti, neobrazovani, nijednu školsku lektiru nisu pročitali, a kamo li knjigu neku. To je samo slika SNS-a. Sve pokazuje zašto je Vranje i Srbija ovde gde jeste. Žalosno je što pametni ljudi ne preduzimaju ništa. Jednostavno ne žele da gube vreme sa budala. Napuštaju Srbiju i toliko. Idu tamo gde se ceni pamet, rad, poštenje...

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece