Novo SMANJENJE broja radnika u TURISTIČKOJ

Gradsko veće je na svojoj sednici 21. decembra ove godine donelo zaključak o smanjenju broja zaposlenih na neodređeno vreme u Turističkoj organizaciji Vranje, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

- Gradsko veće je bez ikakve rezerve donelo obavezujući zaključak da direktorka TOV-a u najskorije vreme usaglasi svoje poslovanje i unutrašnja akta ustanove sa odlukom o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme, a u skladu sa sistemom lokalne samouprave o broju zaposlenih u 2017. godini - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Trenutno, TO Vranje ima 28 radnika na neodređeno vreme i po ovom izvoru moraće da smanji broj ove kategorije zaposlenih radnika.

- To je sugerisano direktorki, nezavisno od činjenice da je Gradsko veće prihvatilo program rada ustanove sa finansijskim planom poslovanja - precizira sagovornik portala InfoVranjske iz Gradske uprave.

S. Kostić

Komentari

Разумем ја да треба да се отпушта и да има вишкова али једну ствар никако да схватим. А то је, како то да режија , односно руководиоци, шефови, референти и остала елита никада нису вишак и ако су они први, основни и непосредни кривци за стање у фирми или предузећу?

Смешно је што се уопште тако и зову. Њихови домети су на нивоу продаје семенки.

Najnovije vesti

Hanska MUKA sa otkupom višnje »

Proizvođači višnje iz opština Vladičin Han i Surdulica nezadovojni su cenom, statusom i ukupnom organizacijom otkupa ovo...

FIJASKO slavlja SNS-a u Surdulici »

Slavlje SNS u Surduliuci, posle ponovljenih parlamentarnih izbora u sredu, doživelo je potpuni fijasko, javljaju građani...

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece