Novo RADNO VREME u zdravstvu

Zdravstveni centar u Vranju već neko vreme ima novo, produženo radno vreme.

Umesto od 7 do 13 časova, sada ustanova radi od 7 do 14 časova i u popodnevnoj smeni od 13 do 20 časova.

Razlog promene radnog vremena, Info Vranjske nisu mogle da saznaju zbog odbijanja nadležnih lica da javnosti pruže relevantne informacije.

Jadranka Ajanović, upravnica Doma zdravlja u Vranju, po prvom pozivu novinara Info Vranjskih kazala je da „nema vremena, ide u obilazak“ i prekinula vezu, iako za druge medije redovno daje izjave.

Nakon drugog poziva koji je usledio posle 20 minuta, rekla je da „nije još uvek završila i da ima mnogo drugih obaveza“.

- Pa još nisam završila, zlato, i imam mnogo posla i obaveza, stvarno ne mogu.

Pozovite direktora Veličkovića pa neka vam on odgovori ako je toliko hitno. Ja stvarno ne mogu – rekla je Ajanović.

Dragan Veličković, direktor Zdravstvenog centra u Vranju, jasan je kada je u pitanju komunikacija sa novinarima Info Vranjskih.

- Pitanja mi pošaljite na mejl, pa ću da odgovorim ako je tema zaista od značaja i ako sam ja kompetentan sagovornik za istu – rekao je ranije novinarki Info Vranjskih.

Ovog puta je saslušao o čemu se radi i da će pitanja biti u vezi sa novim radnim vremenom Zdravstvenog centra, na šta je samo rekao „da“.

Pitanja su uredno poslata na službeni mejl, a u odgovoru je samo potvrđeno pitanje Info Vranjskih!

- Radno vreme u Domu zdravlja Vranje za prvu smenu je od 07-14h, za drugu smenu je od 13-20h, kao i radne subote i dežurstva nedeljom, po rasporedu – naznačeno je u mejlu.

Na pitanje zašto, po čijoj odluci i dokle će zaposleni raditi sat vremena dnevno duže nije odgovoreno.

J. Ristić  

IMA LI KRAJA: Račun ZC-a blokiran zbog duga od 145 MILIONA!

Komentari

Jadno je i bedno sto pod pritiskom stranke niko iz dzavnih ustanova ne zeli da da izjavu za Vranjse. Pa nisu vam Vranjske krive sto imate brdo djubreta koje ste sami napravili. Ljudi objektivno izvestavaju o svemu. Sram vas bilo bre.

Mnogo rade pa im skracuju do 20h..sramota

Najnovije vesti

ZutoCvece