NOVO LICE u Skupštini

Irena Jovanović, diplomirana pravnica, postavljena je za novu zamenicu sekretara Skupštine grada Vranja.

Sanja Zlatković, njena prethodnica, podnela je pisanu ostavku 27. septembra 2017. godine i u tom slučaju Skupština bez glasanja utvrđuje da je funkcija Sanje Zlatković prestala tog dana.

POČELO JE: Milenković smenio ŠEFA KABINETA

- Ostavka je lični čin i nema potrebe da zauzima mesto u materijalu dnevnog reda sednice.

Sanja Zlatković je sada prešla na drugo radno mesto, ona je šef kabineta gradonačelnika - rekao je Dejan Tričković, predsednik Skupštine, replicirajući na primedbu odbornice Nele Dimitrijević da je razlog ostavke Sanje Zlatković nepoznat javnosti.

J. Ristić

Komentari

Pravni i ekonomsku fakultet kadrovi u deficitu, pa premestate oninkoji su ga jedva zavrsila sa,mesta na mesto, greote. Ccc sramno sta rade. Nego uvek je bilo tako.

Na kom je to fakultetu stekla diplomu pravnika.

Sta kao nema komentara za ovaj tekst? Dobro...

jel dosla konkursom ili je i ova sns necija

Koja bre Irena Jovanovic i koja Sanja zlatkovic...gde su te diplome..zbog ovakvih Bulatovicevih kombinacija,pobegose pismeni iz svih saveta..ostade samo da ne kazem sta...ujnini..tetkini i tecini....zaposlite i vase babe iako su u penziju..i njih zaposlite..neka rade..a pamenti nek se stide.

Ma kakv Bulatovic, svi Bulatovici će kviknev i litnev s funkcije zarad sps, a Gonzi si čuva Zokicu glavnu saradnicu, Nesicu komsijicu i Janjicu. Bulatovic ima samo Soneta koj mu napravi svadju i s tija što su bili za njega jerbo nemoj Buke da slučajno ceni još nekoga ili ga ne daja bog pofali na gradski.

Kako da ukusno postavim pitanje...jel to ona Irena?

Najnovije vesti

Vranje SADI drveće!!!!!! »

Sasvim neočekivano i iznebuha, ogoljeno Vranje potpuno ruinirane životne sredine puključilo se u sasvim suprotnoj akciji...

KORONA NA JUGU: Dalje smirivanje »

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 397 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 91 je poziti...
ZutoCvece