NOVO HAPŠENJE u Sektoru za vanredne situacije

Zbog sumnje na korupciju, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapšen je još jedan pripadnik Sektora za vanredne situacije u Vranju.

Prema navodima iz Tužilaštva, reč je o V. T., kome je u ponedeljak određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

- V. T. je priveden u ponedeljak, a za utorak je predviđeno njegovo prvo saslušanje, posle čega će sudija doneti konačnu odluku o daljem postupanju - rekao je za Info Vranjske portparol Tužiašta Borislav Radonjić.

Podsetimo, pre V.T.-a, istim povodom su prethodne nedelje uhapšeni S. I. (48), D. J. (55) i M. M. (41), članovi Sektora za vanredne situacije u Vranju, koji se takođe sumnjiče za korupciju.

Komentari

Zašto ih krijete kao briselski sporazum, puna imena i prezimena za primer ostalim " poštenim " naprednjacima i socijalistima !

Sta je ovo predsednice.Pa ovi svi iz SNS.Da se raspusti lopovski odbor u vranje.

Otkad su pa ovi iz SNS, nešto mi tu nije jasno, kad su ovi republički organ, još kad rade tu?

Avioni kamioni mercedesi.Sta je ovo predsednice.Jer ovo buducnost vranja.Krade djosa pa ajde i ja.Sve lopov do lopova.Do sad ste kupovali glasove a narod morao da slika.Sad ce se slikate sami.

Sta se vise narode ove kvazi zemlje cudite za svako hapsenje,kadija te tuzi kadija te sudi...a epilog zna se,nikom nista!!!

Zasto samo inicijali.. Objavite ovom ako mislite glupom narodu ko je VT.. Strpati ga u ćuzu,10 god, za primer, on li ce nekog spasi, lopurda

Zasto samo inicijali.. Objavite ovom ako mislite glupom narodu ko je VT.. Strpati ga u ćuzu,10 god, za primer, on li ce nekog spasi, lopurda

Najnovije vesti

Trofazna distanca »

Dok nadležni apeluju na poštovanje protivepidemijskih mera, a neki od njih deci slave rođendane u zatvorenom, i u javnom...
ZutoCvece