Novo BAHAĆENJE POLICIJE u Trgovištu

Vlasnik prodavnice u Donjem Stajevcu morao je da na zahtev Ivice Arsića, načelnika Policijske stanice u Trgovištu, otvori radnju u večernjim satima u vreme trajanja policijskog časa, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima lokalne opozicije u ovom mestu.

- Policijska kola, «marica», stala su ispred zgrade u kojoj se nalazi prodavnica u Donjem Stajevcu i načelnik Arsić je tražio od vlasnika da otvori radnju, arogantno i bahato, uz sugestivne pretnje - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Povod za ovakav postupak, pričaju svedooci, bio je više nego bizaran.

- Načelnik je zajedno sa ostalim policajcima želeo da kupi neke artikle, pa je zloupotrebio svoj položaj i vlasnika doveo u nezgodan položaj, tačnije, prinudio da otvori prodavnicu u vreme policijskog časa - kaže sagovornik portala.

Po izvoru InfoVranjskih, «nedostajalo je samo to da načelnik i njegovi policajci podnesu prijavu protiv vlasnika zbog nepoštovanja policijskog časa»!!

S. Kostić

Komentari

Ovi Sopovi si talo zaguljen narod.Biza Broz je bio Car,covek je omogucio tim Indijancima sve i poso i osiguranje i ribnjak.Pcinja firma je bila jako dobra ali nema za koga.sve su to oni razbucali paposle Bozu krivili.

Ima li zakon koji ce stati ovakvom bahacenju ovog coveka i ovakvoj zloupotrebi polozaja pa dokle bre vise sta se on zamislja zuca ga stiti pa moze da radi sta hoce.More dok narod ne uzme motke u ruke pa da vam j...e sve po spisak.Ce vam dodje uskoro kraj bagro.

E,Ivice,dokle si dosao.Od klavijature,preko diplome do potrcka i necijeg pulena.

Jadan smo narod sa ovakvim predstavnicima vlasti i policije. Tačno je žuća ga štiti a on njemu daje podržku sitnu tipa sklanja mu neposlušnike i zastašuje. Zamisli taj prostakluk kada je taj Ivica (koga mi dobro znamo) izašao ispred opštine i u uniformi povraćao na očigled mnogih građana. Kakava se poruka šalje? Ovi iz Vranja ga zaštitili od "pokaži značku" , proslave za vreme vanrednog stanja pa je normalno da će da otvara i prodavnice.Ono što se mora znati jeste da je prodavnica otvorena kako bi se dokupio alkohol.

???

Artikli na bazi alkohola. Haaahaha.
Iskreno nije neka vest koju mi ne znamo o našem borcu i potomku boraca, ali sami smo krivi.
Kad bi svako od nas rekao šta misli ili uradio ono što treba ne bi nam nas ovakvi predstavljali kao Žuća,kolić arsić...
Tito je bio u pravu takve u rudnik pa tamo nek razmišljaju kako da se vrate u društvo ali pre toga oduzeti im imovinu koji su stekli kriminalom.

Ginuli su najbolji da bi fukare vladale. Izgiboše Obilići, komite i njihovi potomci kojih se i ne sećamo.
Važno je da je Pčinja umesto po čojstvu i hrabrosti naših pretka poznata sada po rialitiju, pustošenju šuma i uništavanju reka.
Čoveka koji zarad kajijere lažira samoubistvo oca ne bi da komentarišem,sve rečeno

Opa bato! Skinuli ih sa respiratora pa poceli da mucaju. Pa to nije bila KORONA. Pod hitno upozoriti lekare, pogresnu terapiju su im odredili.

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece