Novih 20 KRIVIČNIH PRIJAVA protiv Granične policije

Unutrašnja kontrola Ministarstva unutrašnjih poslova podnela je novih 20 krivičnih prijava Višem javnom tužilaštvu u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, protiv pripadnika Granične policije na prelazu Čukarka kod Preševa.

- Radi se o koruptivnim radnjama primanja mita, bez obzira što nisu u pitanju velika sredstva i visoka materijalna vrednost u pitanju su krivična dela, pa je Unutrašnja kontrola MUP-a postupila u skladu sa zakonom - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «čudi da je veliki broj pripadnika Granične policije uključen u ovakve protivzakonite aktivnosti».

- Poznato je da je već podneto isto toliko prijava za isto krivično delo, što je zabrinjavajuće, jer je u pitanju Granična policija, služba koja treba da štiti zakonitost i sprečava korupciju, ali je zbog svega što se dešava sa zloupotrebama položaja, ipak, morala da reaguje Unutrašnja kontrola - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju saopštava da su u VJT u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, već krenula prva saslušanja osumnjičenih pripadnika Granične policije Preševo protiv kojih je Unutrašnja kontrola MUP-a ranije podnela krivične prijave.

NIV

Komentari

Pa nego?Ovo je ionako korumpirana država. HAPSI!!! Ali i osudite a ne odmah da ih puštate.

dok se milioni iznose iz drzave i prave kuce i kupuju stanovi,oni podnose krivicne prijave za evro dva...sramota sta rade i kako narod plase.

A kada ce krivicne prijav i da se procesljaju malo oni na registracijama vozila sto se izivljavaju sa narodom i rade kako im se cefne?!???
I sto "preko ruke" daju "glavurdama" poznanicima kvazi mafijasima tablice sa istim slovima i na kraju, opste poznato VR 100 VR i tome slicno XX CC sramota je sta se radi u Policiji!!!!

Daj bre vise ne zanosite nas sa te prijave i sl.ko da neznamo za njihovo postenje.

Auuu

Krajnje je vreme bilo. Od drzavne granice napravili su privatni posed...pilicajac je na granici Bog i batina. Mislim na ove višerangirane, obični pilicajci su nebitni. Preispitati rad Ivka, koji ima jaku vezu kod svojih pretpostavljenih pa misli da mu se može sve.

Najnovije vesti

RADNIK: Svi u napad! »

Surdulički Radnik u 22. kolu Super lige dočekuje Mačvu iz Šapca sa ambicijom da izbegne zonu baraža na kraju ovogodišnje...
AluTerm plus