NOVI stan zamenice JOVIĆ

Zorica Jović, zamenica gradonačelnika Vranja i gradska većnica za obrazovanje, informisanje i kulturu, došla je do novog stana, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.

Nova "gajba" Jovićeve je u širem centru Vranja.

- Stan se nalazi u ulici Partizanski put, odmah ispod benzinske pumpe OMV, dakle, nedaleko od izuzetno frekventnog Trga Bratstva i jedinstva, u delu grada koji je važan zbog više faktora, gradske autobuske stanice, blizine donje pijace, tu su "Idea", "Stanković", blizu je i Sportrska hala -, locira novi stan Jovićeve sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala, ipak, uzdržan je kada priča o novom stanu zamenice gradonačelnika.

- Realno, da je Jovićeva ostala na ranijem poslu, o novom stanu u njenom vlasništvu ne bi se ni pisalo, a ovako, kao javna ličnost, funkcioner u lokalnoj samoupravi, sve mora da podnese, mada se radi o stanu u Vranju, a ne Beogradu, Novom Sadu, Nišu... -, tumači sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Zorica Jović je na funkcijama u Gradu Vranju od leta 2016. godine, a pre javnog angažovanja radila je kao profesor u Ekonomskoj školi.

Ukazujemo takođe, InfoVranjske se ne bave ličnim životom funkcionera u gradskoj vlasti, ali je imovinska karta pomenutih lica javna stvar!

Poslednja promena koju je Jovićeva prijavila Agenciji za borbu protiv korupcije, na šta je obavezna zakonom, je od 8. aprila, 2019. godine.

Budući da je Jovićeva bila obavezna da do 31. januara, ove, podnese izveštaj za predhodnu godinu, a ona to nije učinila.

Pošto je to očigledno masovna pojava, sama agencija je rok za prijavu novestečene imovine produžila do 15. maja, 2021. godine. U tom času, biće potpuno jasno, da li je Jovićeva kupila novi stan ili nešto krije od nadležnih organa.

Komentari

Ma svima je jasno zasto se guraju na funkcije. Ona u prosveti ima laganica posao ali ovde ima pare. Gonzi vise placen kao doktor nego gradonacelnik, a on izabrao ovo drugo. Nista nije bez razloga.

Daj, molim te, pocni da radis u prosveti da vidis koliko je"laganica". Ali da radis kako treba, a ne da hvatas krivine. Imam i ja takve koji hvataju krivine.

Bravo za Ziricu!Zena sposobna,pametna,elokventna ,pre svega realna....sve pohvale !!!

Zorice dzabe sama sebe hvalis, nego objasni ti nama cijim parama si pazarila novi stan?

Da li si ti nekad razgovarala sa ovom ?Ako jesi da li znas sta znace ove reci koje si o njoj napisala.Ona ne ume da slozi jednu pismenu recenicu a da pritom ne pogresi padeze ili akcente.Ali zato ume da za kratko vreme kako je na funkciji kupi sebi stan. Obicno svi kazu da se raditi u kulturi ne isplati.Ona je uspela da opovrgne tu konstataciju.Njoj iako je veoma nepismena se ocigledno mnogo isplati.

Nemate dušu, dosta sa pljačku ovog jadnog naroda. Pa se pitamo gde su pare od pozorišta, parka, raskopanih ulica. Kupimo privatni vrtić po višestruko većoj ceni a onaj započeti u Rašku batalimo posle prvi sagrađen sprat. . Vi ste grupa Pink Panter!!!!

Nije ni čudo sto je žena kupila stan u VR .Znam zenu lično i znam koliko je ekonomicna....kamo te lepe sreće da sam i ja takav.Bravo Zorice .Sledeći u Knez Mihailova

Da su samo stanovi.... Kupila posed u Dubnici i vikendicu na posedu, na ime brata rodjenog...

Ničija nije sijala do zore pa nece ni njena. Tuđe oteto prokleto, ako ne stigne igraorku stićiće njenu decu. Bitno je samo ostati čovek a ona je ama baš sve samo ne čovek

Од када је Доње Врање шири центар града, али Бале је бањчанин па ову материју још није савладао.

IMA SE, MOZE SEEEEEEE

Bravo Zoko, ti si nas ponos!!! Samo tako nastavi da imam i ja takvo radno mesto i ja bi kupila. Bas te briga ljubomorni i zavidni neka pisu

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece