Novi SKADAR u najavi, ali VRANJSKI

Aleksandar Vučić je na konferenciji za štampu u petak najavio rekonstrukciju većeg broja zdravstvenih ustanova u Srbiji, među kojima i vranjskog Zdravstvenog centra.

Kako je predsednik naveo, "planirana je rekonstrukcija Očnog odeljenja, Urologije, Ortopedije, dela Internog odeljenja, Radiologije i Laboratorije, kao i dela Ginekologije" a ceo posao bi trebao da košta 1,5 milijardi dinara, koje je obezbedila Evropska unija kroz program „Progres“.

Lepo, samo, sećaju li se stručnjaci iz Vlade (ne treba sumnjati da su stručnjaci, čim su u Vladi) da je Hirurški blok u Vranju građen tačno 12 godina. "

- Tad je dr Mice bio direktor, sad je većnik za zdravstvo, pa, videćemo - seire zlonamerni, ali i oni koji malo duže pamte.

Budući da se u Vranju park rekonstruiše maltene godinu dana, kao i jedna ulica od par stotina metara, koja nosi ime znamenitog Vranjanca, već su se pojavile sumnje da i ova rekonstrukcija ne doživi sudbinu "Skadra na Bojani".

Ili banjskog šetališta.... Ili parka.... Ili Pozorišta pravljenog osam godina.... ili stadiona koji je najavio lično Vučić a od koga nema ni s... Ili gradskog stadiona koji se gradi već petu godinu... Ili... Ili...

Ili, treba verovati?

NIV

Komentari

A u pozadini Marija Stefanović, koja je specijalizaciju dobila preko DSa, sada veliki Naprednjak, a muž joj kod Đilasa....

Sve će to Mice pozlatiti...

Svi se znamo, Marija VS Karamela show, Popadiče VS čuprijska škola sa Ordicem i ostalom sns bolumentom, Mače VS ex kaffe kuvarica, Ajanovicka VS jedva sina zaposlila...i da se ne nabrajamo sa slike više-podguzne muve bez kredibiliteta.

Mace nije bivsa kafe kuvarica vec bivsa cistacica Med.rada.haha....

Ama sto gu dirate samo Ajanovicku?!Pa zena toliki mladi doktori I nezaposljene sestre vodi Po zabita sela da mere na ljudi pritisak I secer I laga gi ce gi zaposli a zaposli si samo sina u hitnu,sad jos jedan krug da vas provede po sela pa da sin dobije specijalizaciju I top.

Grešiš, i muž joj je sad naprednjak...

Hahaha, muž, al samo na papiru...

MA NISU ONE BITNE BITAN JE SONE NACIONALISTA NEPISMEN . ĆE TI GU VRNEV ZENU NA PUMPU. SABERI MALO UZBUDJENJAA

Zavrsismo olimpijski stadion, sad ovo ce pocnemo. Ah, le le le le, sledece je aerodrom u Neradovac

I ti gu praviš kucu u 8.brigade i još negu završi. Sad li treba da te mediski razvlacimo. A dozvola kako je dobi?

Ne ga odavaj jer ce mu odu odma gradjevinski reketasi.
Bobe klamaricu kad ce ga hapsite malo li je lapao ???
Njega treba UBPOK da ga hapsi kolko je veliki kriminalac.

Bas tako ali tu je glavni kolovodja Aritonovic i zamenik Antic ...deo Gradjevinske mafije u gradu.
Dok se jednima rusi sto ne daju reket drugima se dozvoljava da na trotoaru grade stepenice.
Pravi primer je Peti Kongres-Kralja Milana sta rade advokati.

Sta ce nam zgrade

Bože ovo đubre se ne skida sa tv ekrana. Lupa gluposti laže maze. Psiho bolesnik. A ovce slušaju. Budalu i lopova lazova.

LOPOVI, platite prvo sta ste dužni, znate li kolika je blokada računa? Ne lažite više ovaj glupi narod!

Toliko nam je dobro zdravstva da pojedine dr su postale doktorke preko kreveta a sada sili su doktorke u bolnice ili u kucnu negu neke su iz vranja a neke poreklom iz bugarske...znaci dzaba bolnice kada su dr sa kupljenim diplomama

U nase vranje samo uspevaju sa kupljenim diplomama i kriminalci jel i zdravstvo i sustvo i ostalo funkcionise ko si koga ima

Najnovije vesti

ZutoCvece