NOVI INCIDENT u ZC Vranje

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucije intervenisala i policija, saznaju InfoVranjske.

Kako javljaju očevici, reč je o sukobu direktorke dr Ljiljane Antić i još jednog lekara, ovoga puta njenog nekaddašnjeg kolege sa Internog.

Navodno, lekar je, iako na bolovanju, došao na sastanak rukovodsta ZC-a, što Antićeva nije dozvolila, pa je došlo do sukoba posle koga je stigla i policija.

Iako se spekulisalo da je došlo čak i do fizičkog obračuna, naš izvor demantuje ove navode, jer se sve, izgleda, završilo na pretnjama upućenim dr Antić koja je na kraju odlučila da stane na put ovakvoj situaciji, koja se navodno ne dešava prvi put, i obavesti policiju.

Nakon uviđaja, policija je o svemu obavestila OJT u Vranju, koje će eventujalno krivično delo procesuirati dalje.

NIV

Komentari

Gotovo da ne prođe dan da se o ovoj ženi ne priča u negativnom smislu. Ne može svako da bude rukovodioc. Smenite je konačno pa da neko drugi proba da sredi odnose među ljudima, da poboljša uslove pacijentima i siično. Ona je dokazala nesposobnost još dok je bila direktorka bolnice. Arogantma je, nadmena i ne poštuje nikog sem lekara. Pravi je primer kakav čovek ne treba da bude

Još jedan Pex direktorke ZC naime bivša čistačica a sada Sekretarica direktorke Ljilane je pozitivna na Covid 19.U Direktorijumu je prava panika pola uprave je radilo test na Coronu.

Ovo kao da nije bolnica vec neki cirkus.
Verujem da je doktoru puko film sa razlogom. Dajte sklanjajte tu Antićku, veze žena sa poslom nema. A građani su najosetljiviji kad je zdravlje u pitanju. Zaposleni vi ste im nada da se situacija promeni i ovo rukovodstvo ode u istoriju!

Ko je ona da zabrani prisustvo službenih lica službenim prostorijama i prisustvo sastancima na kojima se odlučuje o narodnim parama?! Da li je ZC njena imovina? Neka joj neko objasni da nije njena nego narodna. I da će taj isti narod motkama da je istera odatle sa sve slikom predsednika i kandilom. I šta ako je čovek na bolovanju? Ona nije organ koji ceni bolovanje, neznalica i lucprda! Podrška za lekara koji je se suprotstavio i istovremeno zgražavanje nad svima onima koji mirno gledaju. Stidite se i dece i roditelja!

Sns debilizam

SD GU DOKAČITE SVI

...napreDNO !

NAPRDNO

Doktori.,
Ako ste pametni sad vam je momenat da oterajte đubre iz zcv.

Ko je Gonzijeva sekretarica, zasto nepisete

Tebi VANJA i da nacrtamo ko je Gonzijeva sekretarica ti ne bi razumela. Ti si Djosin i Bulatovicev kadar a vi ste nepismeni i neskolovani. Prema tome , Gonzi je sad za vas BOG, svidelo se to vama ili ne!

Golem poso završio Gonzi, preko vranjsku snajku (partnerku na lezbo premijerku) se umiljava na predsednika... Opet su pogedile veze a ne stručnost, sjahao Kurta došao dr Muta.

Mnogo je jak, stvarno. Silaaaa.

Rodjace, doktorsko dete, ne moga sop iz Donje Vranje da ne zaposli rodjaku.

Gonzijeva sekretarica Smilja zv. Smiljce, vrci vrc , lepota od zene.

Bruka i sramota. Nego kakav gradonačelnik takvi i saradnici, bolje reći nikakvi. Oni pre njih su bili elita za ove sada. Konjak je imao gospodu u kabinetu, a ovo sad je napreDNO, dno dna. Posle se pitate zašto mladi beže iz Vranja? Pa od ovakvih likova! Žalosno je što se prepucavaju, ko ima bolje i sposobnije, tvrda ili meka struja, (ma šta ovo značilo), a i jedni i drugi su UZASSSSS.
Dragi Vranjanci, tražili ste gledajte, glasali ste sad ćutite i trpite, ili idite u park da odmorite, prošetajte ulicom Bore Stankovića, lepota na sve strane, Vranjska idila. cccccccccc

Nikad gore nije bilo od kada je ona direktor.Sklonite je vise sa te funkcije

Nikad gore nije bilo od kada je dotična direktor,mislim da je vreme za smenu

Direktori se zanesu kad pomisle da je zc njihova prcija ali nije,brzo stize otreznjenje pitajte prethodne

Hoce li neko da pomeri ovu konfliktašicu aman?! Sa celim zdr.centrom je napravila problem

Najnovije vesti

Golfom na Renoa, pa u Bolnicu »

Kod sela Korbevac pored Banje došlo je do teškog udesa u kome je jedna osoba teže povređena, saoštila je policija.Prema...
ZutoCvece