NOVI DOM preuzeo tri radnika UPRAVE BANJE

«Novi dom» u Vranju preuzeo je trojicu radnika «Uprave Banje» čime je i praktično pokrenut postupak gašenja jedinog javnog preduzeća u Vranjskoj Banji.

Jedan od preuzetih je i pomoćnik direktora «Uprave Banje».

- Zanimljivo je ali i naročito indikativno što je na upražnjeno mesto pomoćnika direktora «Uprave Banje», makar i na kratko, dovedena Aleksandra Tasić, čerka jednog od direktora «Telekoma» u Vranju, što treba da joj bude odskočna daska za «dalje» - saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Lokalnu javnost iznenadilo je dugoročno kadriranje vranjskih naprednjaka, što nikako ne spada u njihovu mentalnu matricu upravljanja i personalnog umrežavanja.

- Gašenje «Uprave Banje» otvara prostor baš za dugoročne kadrovske kombinatorike, pa naprednjaci na kratko zapošljavaju svoje neuhlebljene kadrove, ali sa planom da ih reše na duge staze - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Zbog minorne toplifikacije tridesetak domaćinstava u Vranjskoj Banji na čelu sa kućom poslanika Slaviše Bulatovića, «Uprava Banje» je izgubila glavni prihod, naplatu održavanja toplovodnog kanala koji se voljom Grada Vranja našao pod ingerencijom «Novog doma», pa je gradska vlast izlaz našla u gašenju ovog banjskog javnog preduzeća.

S. Kostić

Komentari

Gašenje Uprave Banje je samo prvi korak u zločinu nad Banjom. Očekivanja su da će posle narednih izbora biti ugašena u Gradska opština. Park i šumu će oteti Millenium team i naravno toplu vodu i toplovodni kanal. Nisu oni navikli da bilo šta plaćaju več da samo uzimaju i otimaju.

Banjska opština i onako ne treba. Oni ništa ne rade samo Senta krade uživa sa starlete a milenijum tim kad zaokruži izgradnju što je kupio toplu vodu STACIONAR kicer železnički ima samo da stavi kapiju ogradu i može da uđe posle kulu samo ko plati lečenje i osoblje. Vi banjcani što se radujete će gledate iz park kako politicka pljackaska mafija uživa provodi se. Na Banjcani će gi ostane samo šetalište i pored reku do kulu. Dalje stop. A bogataši će se provode sa ljubavnice i starlete u Banju koja više nije dostupna za obične ljude.

Mali Petrovic ce sigurno otici kod tate ili ce avanzovati dalje.

Ici ce za direktora . Ili ce zameni tatu u novi dom.

Najnovije vesti

ZutoCvece