NOVE SMENE u ZC Vranje

Nova direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić nastavlja sa smenama načelnika u pojedinim službama, pa su posle HMP, Hirurgije i Gineklogije na red došla i druga odeljenja Bolnice.

Na odeljenju za uho, grlo i nos, (ORL), umesto dosadašnje načelnice Nataše Stoiljković imenovana je Marija Stefanović.

Marija je poznata kao supruga nekadašnjeg prvog čoveka DS-a u Vranju i narodnog poslanika u više mandata Gorana Stefanovića.

Do promena je došlo i na pneumoftiziologiji, (grudnom odeljenju), na čije je čelo umesto supruge doskorašnjeg direktora Bolnice Zvonka Đorđevića, Slavice Đorđević, imenovana Jelena Andonov.

Jelena je supruga Igora Andonova, nekadašnjeg prvaka DS-a, a sada šefa SDS-a i zamenika gradonačelnika u više mandata.

Na kraju, u Zdrastvenoj stanici u Vranjskoj Banji smenjena je dosadašnja načelnica Gordana Aleksić, supruga naprednjačkog prvaka, ortopeda Dušana Aleksića, a na njeno mesto imenovana je Svetlana Jovanović Đikić, za koju se navodi da nije politički aktivna, ali je sestra poznatog ginekologa Miroljuba Đikića.

Komentari

Konacno pravi potez sto je smenjena Gordana Aleksic u ambulanti Vranjska Banja. Tako je spaseno vise zivota, nazalost nekoliko je glavom platilo neznanje i nestrucnost porodice Aleksic. Lazni alergolog, bez ikakvih kvalifikacija i diplome alergologa , salje ljude u privatnu kliniku Eliksir gde im uzima po 6000 din za nista, terapija je ista za sve. Novi sef ambulante neka pregleda spisak pacijenata u kompjuteru, svaki dan ista imena, lazno se ubacuju a u stvari niko nije pregledan.

Kakva kadrovska smena. Sjaši Kurta da uzjaši Murta. Sve ove kadrovske promene govori da naprednjaci po diktatu partije i našeg Darodavca u pokušaju, bivšeg doktora i sadašnjeg penzionera Miceta, većnika za zdravstvo da polako rehabilituje pojedine ljude iz Demokratske stranke, njihove najuže članove porodice kao i prijatelje. Direktorica koja je promenila stranačke boje mora da vrati (dug) prema gospodi. Nije Ljiljana Antić tako glupa. Sve se radi ja tebi ti meni. Polako ali sigurno vranjsko zdravstvo gazi ka još većem GLIBU. Ovo je sada došlo do dna. Jedina TABU TEMA je da gospoda Aleksić gube svoj primat u naprednoj stranci i ako je tada bio veliki HIT prelaska doktora iz SPS-a u redove naprednjaka. Nešto se dešava ili je osveta prema Dušanu od strane Bulatovića zbog partiske nedicpline.

Zanimljive promene od strane nacelnice koju je postavio SNS. Samo naivni ne znaju sta se krije iza promena na odeljenjimva i postavljanju kadrova DSS-hirurgija, SDS-Andonov, DS-Stefanovicka i PARE- Vranjska Banja. Bravo naprednjaci nemate veze u kadrovisanju, sve lepo izvedeno, ovo su bas strucni kadrovi, posto vam nacelnica ima sumnjivu specijalizaciju evo jos sumnjivijih specijalizanata iz drustva. Koliko je Andonova bila na specijalizaciji? Ko je placao? Ko je nova nacelnica na hirurgiji, bliska li je DSS u kakvim je rodbinskim vezama sa Miretom?

Zasto je obmanut ministar Loncar da je direktorka Antic subspecijalista,ko je to napisao i po cijem nalogu?

Da li je i jedan odgovarao za pljacku Zc i da li se ista zaustavlja?

Svi ste političari isti, svi duvate u istu tikvu,Žena ovog, žena onog , svi da se zadovolje, da manje pričaju i galame.Ovo što se radi u Srbiji a pogotovo u Vranju , ima samo u španskim i turskim serijama.Ima li drugih vanstranačkih stručnih doktora? Vas i vaše bližnje smo videli a rezultat tog rada je ZC kao u Siriji, dugovanja kao crna rupa u svemiru, nema mu kraja.Političari sa familijom, skinite se sa grbače ovog jadnog i izmučenog naroda.Napunili ste đžepove, kupili lokale i stanove,malo li je?

Ako se ovo ispostavi tacnim,Bulatovicu svaka cast na majstorskom potezu! To se zove zatvaranje usta raznim "igracima" i spremanje pred nastupajuci referendum,izbore i sl.Moze biti da je u pitanju i sabijanje SPS-a u misju rupu ili povratak SDS-a u javnu sferu(na mala vrata,naravno).Javna je tajna da je Stefanovic startovao Bulatovica za "pomoc" oko napredovanja sopstvene supruge-izgleda da je ovaj to i dzentlmenski prihvatio.Sto se tice Andonova,taj sigurno nije zvao za pomoc.U pitanju su neki stari dilovi ili ,jednostavno,zapusavanje usta(mada,to nece ici lako).U Banji je situacija drugacija:ili je u pitanju komsijska kombinacija ili sponzorstvo ordinacije Dzikic.S druge strane,dr Jovanovic je "rodjena snaja dr Sotirovic...Za teoreticare zavere sasvim dovoljno!

Bravooooooooo

Najnovije vesti

NOVI INCIDENT u ZC Vranje »

U sredu rano ujutru u vranjskom Zdravstvenom centru došlo je do novog incidenta, povodom koga je u upravi ove institucij...
ZutoCvece