Nove podele u TURISTIČKOJ

Zaposleni u Turističkoj organizaciji u Vranju, nepodobni aktuelnom rukovodstvu ove ustanove i Jedinstvenoj Srbiji, neraspoređeni su i bez definisanog radnog mesta, nezavisno od školske spreme, saznaju InfoVranjske.

- Nekoliko zaposlenih nisu raspoređeni, što predstavlja vid kažnjavanja nepodobnih i «neprilagođenih» radnika ideologiji i načinu rada i delovanja aktuelnog rukovodstva na čelu sa direktorkom Vesnom Petrović iza koje stoji alfa i omega u TO Vranje, Dejan Manić, zamenik direktora i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije - objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «neraspoređenost nepodobnih radnika predstavlja dobru osnovu za rukovodstvo da mobinguje «buntovnike».

- Rukovodstvo TO Vranje neraspoređene radnike može da premešta i izmešta po svojoj volji, kažnjava i za najmanje sitnice, ali se najčešće odlučuje za «progon» na Besnu Kobilu, u Planinarski dom, nimalo ne vodeći računa o stručnoj spremi tih radnika, a među njima ima i pravnika, ekonomista... - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala potencira «da ponešto u TO Vranje i ne zavisi od Manića, već i od aktuelne direktorke».

- Manić o svemu odlučuje, što bi rekli, i žari i pali, ali se i Vesna Petrović «dobro» uklopila, ne posebno sposobna, ali sa dovoljnom količinom kvarnoće, što je u današnjim društvenim uslovima dobitna kombinacija - obrazlaže sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «neraspoređenim radnicima preostaje da povremeno seire nad mukom Manića i Petrovićeve da se održe u vlasti i na sadašnjim radnim mestima».

- Neprihvatanje izveštaja o radu i finansijskom poslovanju do zadnje sednice Skupštine Grada predstavljalo je kakvu-takvu utehu za neraspoređene i neku vrstu «osvete» rukovodstvu, ali i kada je gradski parlament prihvatio izveštaj TO Vranje, razloga za «osvetu» je bilo, jer u ovoj ustanovi svi znaju koliko sve to košta Manića i njegove najbliže lojaliste - ističe sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

PRAVNICI I EKONOMISTI KOJI CEKAJU DA IH MANIC RASPOREDI NA RAD ,NISU PRAVI PRAVNICI NI EKONOMISTI.

Najmanje potrebno zanimanje u turistickoj je TURIZMOLOG. Valjda su im vise potrebne skolovane podguzne muve... greota od svevisnjeg!!!

Najnovije vesti

Hanska MUKA sa otkupom višnje »

Proizvođači višnje iz opština Vladičin Han i Surdulica nezadovojni su cenom, statusom i ukupnom organizacijom otkupa ovo...

FIJASKO slavlja SNS-a u Surdulici »

Slavlje SNS u Surduliuci, posle ponovljenih parlamentarnih izbora u sredu, doživelo je potpuni fijasko, javljaju građani...

Sramota vredna 300 miliona »

Pre tačno osam godina, na današnji dan izgorelo je pozorište "Bora Stanković" u Vranju. Danas, osam godina kasnije, dire...
ZutoCvece