NOVE LASTE SNS-a: Ode CAKA, a dođe i MARIJA!

Doktor Slađan Marinković Caka, predsednik Opštinskog odbora SPS u Vladičinom Hanu i član Glavnog odbora SPS, pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.

- Dr Caku sam video na sednici Saveta za zdravstvo GrO SNS, pa sam se pitao šta on traži tamo kada je socijalista, predsednik hanskog odbora, a i član GO SPS, kad on odjednom u Savetu za zdravstvo vranjskih naprednjaka, pa sam se pitao da li je to učinio iz zahvalnosti dr Liljani Antić, direktorki ZC Vranje što ga je imenovala za načelnika Odeljenja ortopedije - u dilemi je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor iz GrO SNS otvara još jednu dilemu vezanu za transfer dr Cake iz SPS u SNS.

- Dr Caka kao zvezda prelaznog roka, da li će uznemiriti odgovorne u redovima socijalista, Ružića kao potpredsednika SPS, pa i Zorana Antića kao člana Predsedništva SPS, jer, ipak se radi o članu Glavnog odbora srpskih socijalista i predsedniku jednog opštinskog odbora, ovo je svakako ludilo - u čudu je sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju ostaje i dilema oko toga da Marinković možda nije prešao u SNS, nego samo prisustvuje njihovim sastancima i slično, kao „pridruženi član“, kao što, uostalom, tvrde i mnogi drugi kojih ima na ovoj fotografiji.

Pored Marinkovića je, recimo, Marija Stefanović, načelnica ORL-a, i supruga nekadašnjeg narodnog poslanika i šefa DS-a Gorana Stefanovića.

I ona je tu u stalnom, ili pridruženom statusu?

S. Kostić - SSB

Komentari

NEDAO TI BOG .OVAJ SECE I KAD NE TREBA, BOZE STO NAS KAZNI BOLJE UNEBESA NEGO SA OVAKI NA ZEMLJI

A Dragan gde je?I kafe mu propao,sad ce mora u PANEVLJE da pije kafu i pljuje po ljudi.

To je talog naseg zdravstva. Koji dobar doktor provodi vreme na ovakvim skupovima, jednog mi pokazite. Sto pre zdravstveni fond ljudima u ruke, da mogu da raspolazu njime, i biraju kome ce svoje pare iz fonda dati, i ovakvi nestaju ko da nikad nisu ni bili.

Muž kod Đilasa žena u SNS... Pa to nigde nema

Lopovi,lopovi,lopovi,isti je i ANDONOV!

Nemojte da napadate ženu bez veze, ona je vrlo stručna svakome izlazi u susret

Izbacite politiku iz zc vranje

Pa i načelnica Grudnog je novi član SNS... I načelnica Bolničke apoteke

Mice drži predavanja i svaka druga reč poslanik Bulatović. Ne vidim Bulatovu ženu, ona je specijalista na kožno. Glavna sestra na čelu parade. Jad, čemer i tuga zdravstva ovog grada. Kad prođe ovo nazadnjačko ludilo svi na pink u zadrugu će završite. Umesto da se uče inovacije u oblasti zdravstva vi slušate izlapelog poltrona i bajke o Vučiću i Bulatoviću. Cirkus Kolorado.

Politika koju vodi Zoran prepodobni Antic dovodi do toga da ce svi da odu iz SPS-a. Na kraju ce ostati on sam u toj partiji pa ce brici da prica: ulazimo komplet u vlast do kraja oktobra... Novembra... Decembra... Priznaj decko da te je SNS uhvatio za mu.a pa ti ih samo zavrce! Treba sam da odes da te SPS ovci nebi jurili motkama! Tvoje ranije delovanje je bilo takvo da sad ne smes da mrdnes inace bices u ulici Cara Dusana. Zato rasturi taj SPS do kraja, spasi se robije!

Najbitnije da je direktorki finansijske sluzbe medicinskog centra zaposljen sin bez adekvatne skole u bolnici, sve ce izaci na videlo a za krsenje zakona odgovarace i direktor fonda.

Sve pohvalje za dr. Ljiljanu i glavnu sestu Jasminu jer sve dovode na svoje mesto u zdravstu, samo da ustroje i vozni park da se ne krade gorivo i prodaje na ulici ako ne mogu odgovarati kao saucesnici u kradji.

kakva je faca doktorka sa PTO ups direktorka stacionara u vr.banji ups vlasnica firme saba belca....

Da vozaci hitne pomoci su bahati, i puni love potrebna je dobra istraga i videce se koliko ostaje gorivo svakog meseca i kako se servisiraju vozila kobajagi menjaju delovi a firma nikad nije nabavila delove a pise kao da su zamenjeni.

SAMO DA GA VELICKA NAPRAVE OD PLASTELINA PA KAD SE POJAVI SA MANGOM U VELIKOM IZDANJU, TAKO SE PRIČA ....

Samo da znate, prosek plate pojedinih vozaca hitne pomoci je izmedju 2000 i 3000 eura... Krade se na veliko... Tepaju se ko ce da radi u prvu smenu, svaki dan za Beograd, lova do krova. Treba ih resiti sto pre.. Direktorka zasucite rukave i bahatu gamad ocistite sto pre

Pa nije li Caka doveo Gonzija u SNS,i postao Gradonacelnik preko Gorana.Vi ste to pisali,sto se sad cudite sto je preleteo?

Ajanovicka sa preko 150hilj dinara primanja pozira i gleda javasluk..samo since da ga zaposli i posle ne mora da bude direktorka

Caka je Trojanski konj u SPS-u...to je odavno jasno.

Najnovije vesti

BOSKE, ili jedan naprednjački san »

Uspeh se, međutim, ne prašta, naročito u malim sredinama.Podmladak surduličkih socijalista, čitaj Novica Tončev, raspisu...

BEV: Vreme je da očistimo Vranje »

Udruženje građana "Borino i Evropsko Vranje" ove nedelje organizuje čišćenje Borinog brda, pod sloganom "Ne budi đubre,...
ZutoCvece